Még nem ÁFA 365 Klub tag? Részletekért kattintson IDE! Belépés ÁFA 365 Klub tagoknak
KÖZBESZERZÉS 2016
Szakmai nap ajánlattevőknek és ajánlatkérőknek
Az új Kbt. alkalmazásával kapcsolatos joggyakorlat ajánlatkérőknek és ajánlattevőknek
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2016. október 4., kedd, 10.00–14.45, regisztráció 9 órától.

Előadó(k):

(közbeszerzési szakértő, európai jogi szakjogász)
10.00–14.45: Dr. Támis Norbert
(jogi szakokleveles felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó, MÁV-START Zrt. beszerzési igazgató)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 24.800 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20 kedvezmény): 24.800 Ft + áfa/fő helyett 19.840 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+10 kedvezmény): 24.800 Ft + áfa/fő helyett 17.855 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30 kedvezmény): 24.800 Ft + áfa/fő helyett 17.360 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+10 kedvezmény): 24.800 Ft + áfa/fő helyett 15.625 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

09.00–10.00: Regisztráció, kávészünet
10.00–12.00: Előadás 1. része
12.00–12.45: Ebédszünet, kávészünet
12.45–14.45: Előadás 2. része
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot a reggeli édes és sós süteményeket,  valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve ha valaki külön ebédet vagy őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.
Ebéd: A helyszínen étterem működik, ahol az előre igényelhető 3 fogásos menüebéd ára: 1.500 Ft + áfa/fő; vagy a közelben számos (gyors)étterem található!

Tematika:

Közel egy évvel az új Kbt. hatálybalépése után érdemes áttekinteni a jogszabályok alkalmazási gyakorlatát a rendelkezésre álló állásfoglalások és döntőbizottsági határozatok alapján, a sikeres ajánlatkérés és ajánlattétel előmozdítása érdekében. Rendezvényünk egyes kiemelt témakörök kapcsán tekinti át a joggyakorlatot, és hívja fel a figyelmet az elérhető kapaszkodókra, vagy adott esetben ellentétes jogértelmezési lehetőségekre.

Tematika:

Részekre bontási tilalom, becsült érték

■ Alkalmasság, kizáró okok

Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum (EEKD)

alkalmazási kérdései

■ A kétlépcsős bírálat megvalósulása a gyakorlatban

Hiánypótlás

■ Felvilágosítás-kérés

Számítási hibajavítás

■ Az értékelési szempontrendszer összeállítása

Aránytalan ár és megajánlások

■ Nemzeti eljárásrend

Egyes szerződéses feltételek

■ Konzultáció

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS