KÖZBESZERZÉS 2018
Ellenőrzés + Aktualitások
Közbeszerzési eljárások hazai és uniós ellenőrzési tapasztalatai + Aktuális joggyakorlat
+ Könyv kedvezménnyel!
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2018. március 20., kedd, 09.00–13.00, regisztráció 8 órától.

Előadó(k):

09.00–10.30: Dr. Baranyi Krisztina
(közbeszerzési szakértő)
09.00–10.30: Dr. Tóth Máté
(közbeszerzési szakértő)
11.00–13.00: Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella
(közbeszerzési és európai jogi szakjogász, ügyvéd, Ecovis Hungary Legal)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 27.300 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 27.300 Ft + áfa/fő helyett 21.840 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 27.300 Ft + áfa/fő helyett 20.750 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 27.300 Ft + áfa/fő helyett 19.110 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 27.300 Ft + áfa/fő helyett 18.155 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Spóroljon 4.000 Ft-ot!

Kizárólag a konferencia mellé most 4.000 Ft-kedvezménnyel, 12.900 Ft helyett 8.900 Ft-ért, megvásárolhatja a Munkajogi és Polgári jogi Szerződés- és Iratmintatár című szakkönyvet + pendrive-ot.

A jelentkezésnél a kiegészítő termékek közül válassza ki a Munkajogi és Polgári jogi Szerződés- és Iratmintatár  című szakkönyvet + pendrive-ot és máris Öné 4.000 Ft kedvezménnyel!

Forgatókönyv:

08.00–09.00: Regisztráció, kávészünet
09.00–10.30: Előadás 1. része
10.30–11.00: Kávészünet
11.00–13.00: Előadás 2. része
13.00–13.45: Ebéd (annak, aki előre igényelte)
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve ha valaki külön ebédet vagy őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.
Ebéd: A helyszínen étterem működik, ahol az előre igényelhető 3 fogásos menüebéd ára: 1.500 Ft + áfa/fő; vagy a közelben számos (gyors)étterem található!

Tematika:

A konferencia célja, hogy a közbeszerzések résztvevői számára naprakész információt adjon a hazai, valamint az uniós forrásokból megvalósuló közbeszerzésekről, továbbá az azokkal kapcsolatos ellenőrzési tapasztalatokról. Az ellenőrzési rendszer szabályozási hátteréről és felépítéséről, valamint használatának kérdéseiről tájékozódhat rendezvényünkön a Miniszterelnökség szakértő munkatársainak segítségével.

Konferenciánkon az ellenőrzési gyakorlat és tapasztalatok mellett – a közbeszerzési aktualitások körében – a jelenlegi jogszabályi előírások alkalmazásához is igyekszünk tájékoztatást adni: bemutatjuk a 2018. január 1-jén hatályba lépett fontosabb közbeszerzési jogszabály-változásokat, a közelmúlt legfontosabb segédanyagait, a fontosabb témakörökben született döntőbizottsági határozatokat, bírósági ítéleteket.

Tematika:

Hazai forrásból megvalósuló közbeszerzési eljárások ellenőrzési tapasztalatai 

■ Ellenőrzés tárgya ■ Alkalmazott eljárásfajták, jogalapok ■ Szerződés tárgya, időtartama ■ Pénzügyi alkalmassági követelmények ■ Műszaki alkalmassági követelmények ■ Értékelési szempontok ■ Közbeszerzési eljárások előkészítésével kapcsolatos további tapasztalatok ■ Szerződésmódosításokkal és szerződéskötésekkel kapcsolatos tapasztalatok

Uniós forrásból megvalósuló közbeszerzések ellenőrzésével kapcsolatos tapasztalatok

■ Ellenőrzés tárgya ■ Alkalmazott eljárásfajták, jogalapok ■ Szerződés tárgya, időtartama ■ Pénzügyi alkalmassági követelmények ■ Műszaki alkalmassági követelmények ■ Értékelési szempontok ■ Közbeszerzési eljárások előkészítésével kapcsolatos további tapasztalatok

Aktuális joggyakorlat

A Kbt. és a kapcsolódó Kormányrendeletek fontosabb módosításai 2018. január 1-től ■ Értékelési szempontok meghatározása: a minőségi értékelés buktatói, a szakemberek értékelésének kérdései ■ Bírálat és az értékelés kérdései: EEKD benyújtása és hiánypótoltatása, Hiánypótlás alkalmazásra vonatkozó joggyakorlat, Kapacitást nyújtó szervezetekre történő támaszkodás ■ Előzetes vitarendezés és joggyakorlat ■ Nemzeti eljárásrend szerinti eljárások alkalmazásának kérdései ■ Részekre bontási tilalom, becsült érték meghatározása ■ Konzultáció

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>