CAFETERIA 2019
Milyen lehetőségek maradtak 2019. január 1-től?
Óriási fordulat jön a hazai munkahelyeken
+ Könyv kedvezménnyel!
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2019. január 16., szerda, 10.00–14.45, regisztráció 9 órától.

Előadó(k):

10.00–14.45: Horváthné Szabó Beáta
(adószakértő)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 29.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 23.920 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 22.725 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 20.930 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 19.885 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Spóroljon 5.000 Ft-ot!

Kizárólag a konferencia mellé most 5.000 Ft-kedvezménnyel, 9.900 Ft helyett 4.900 Ft-ért, megvásárolhatja az SZJA Kézikönyv 2018 című szakkönyvet.

A jelentkezésnél a kiegészítő termékek közül válassza ki az SZJA Kézikönyv 2018 szakkönyvet és máris Öné 5.000 Ft kedvezménnyel!

Forgatókönyv:

09.00–10.00: Regisztráció, kávészünet
10.00–12.00: Előadás 1. része
12.00–12.45: Ebédszünet, kávészünet
12.45–14.45: Előadás 2. része
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve ha valaki külön ebédet vagy őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.
Ebéd: A helyszínen étterem működik, ahol az előre igényelhető 3 fogásos menüebéd ára: 1.500 Ft + áfa/fő; vagy a közelben számos (gyors)étterem található!

Tematika:

A Kormány által 2018. október 19-én előterjesztett őszi adócsomag a nyári változásoknál kevésbé radikálisabban, de a korábban már kitaposott úton konzekvensen halad tovább abban a tekintetben, hogy csak pontosítja a bérnél kedvezőbb adózás mellett adható juttatások körét. Kivéve a sport- és kulturális rendezvények belépőit, mely maradhat az adómentes körben. Túl az első sokkon, el kell gondolkoznunk ezután, milyen juttatásokkal tudjuk a munkavállalóinkat megtartani, motiválni. Annak érdekében, hogy optimális megoldást találjunk, mely mind a munkavállaló, mind a vezetés igényeinek megfelel, időben el kell sajátítani az adózási ismereteket.

A népszerű cafeteria elemek át fognak rendeződni. Van aki „béresítésen” gondolkozik, de a legrosszabb forgatókönyv szerint meg is szűnhet a céges juttatási rendszer. A munkavállalók egészségét, rekreációját, jövőbeli nyugdíját szem előtt tartó munkáltatók viszont azon gondolkodnak, hogyan lehet biztosítani a továbbiakban is ezeket a juttatásokat. A konferencia során részletesen ismertetjük, miként változnak az egyes juttatások adóterhei és az adminisztráció. Az előadó bemutatja az összes adóköteles és adómentes juttatási lehetőséget.

Tematika:

SZJA TÖRVÉNYT ÉRINTŐ ŐSZI ADÓCSOMAGBAN TALÁLHATÓ VÁLTOZÁSOK

■ Biztosítások adókötelezettsége

■ Csoportos biztosításokat érintő változás

■ Személybiztosítás adózása, ha lejárati szolgáltatásra a díjat fizető jogosult

■ Vegyes biztosítás engedményezése

■ Kockázati biztosítás átmeneti szabálya

■ Egyéb pontosítások

■ Önkéntes pénztári befizetések

■ Munkáltatói hozzájárulás – munkaviszonyból származó jövedelem

■ Támogatói adomány – egyéb jövedelem, figyelemmel az egyéb jövedelemként adóköteles célzott szolgáltatást (önsegélyező szolgáltatások)

■ Célzott támogatás – egyes meghatározott juttatás

■ Családi kedvezmény változása és az elektronikus nyilatkozat alkalmazása

■ Kamatkedvezmény módosítása a méltányolható lakáscélú hitelekre vonatkozó fogalmak beemelésével

■ Egyebek

■ Hivatali üzleti utazás fogalma

■ Munkáltatói támogatások elszámolása és a felhasználás igazolása

■ Útravaló Ösztöndíjprogram keretében nyújtott ösztöndíjak valamennyi, az ösztöndíjba bevont célcsoport számára adómentesek legyenek

CAFETERIA SZEREPE A JAVADALMAZÁS RENDSZERÉBEN

MUNKÁLTATÓI JUTTATÁSOK TÍPUSAI

■ Cafeteria juttatások adózásának összehasonlítása idén és jövőre

■ Béren kívüli juttatások (SZÉP kártya) adóalapja és Szja és Szocho kötelezettség számítása

■ Egyes meghatározott juttatások adózása cafeterián belül vagy a cég „kontójára”

■ Adómentes juttatások a szűkreszabott palettán

■ Adókötelessé vált juttatások kezelése nettó, vagy bruttó módszerek esetén követendő eljárás

■ Mobilitást elősegítő lakhatás támogatása 

■ Lakáscélú támogatás

■ Diákhitel

■ Biztosítások

HOSSZÚTÁVÚ ÖSZTÖNZŐK JELENTŐSÉGE

■ Cégautó juttatás összehasonlítása a bérjövedelem adózásával

■ Értékpapír juttatások

CAFETERIA ÁTALAKÍTÁSA

■ Optimális cafeteria keret meghatározása, bruttó vagy nettó elszámolás alapján

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>