Online NAV számlaadat-szolgáltatás 2.0 (Gyakorlati Workshop)
Automatizált számlaadatküldés a gyakorlatban, telepített és felhőalapú megoldások
+ Könyv kedvezménnyel!
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2018. június 5., kedd, 09.00–13.00, regisztráció 8 órától.

Előadó(k):

09.00–10.10: Dr. Sztankó Dániel

(vezető adószakértő, Közvetett adók, RSM Hungary)

10.30–11.40: Kóczé Péter

(üzletágvezető, Digitális megoldások, RSM Hungary)

12.00–13.00: Gyimothi Erzsébet

(projektmenedzser, BPO-szolgáltatások, RSM Hungary)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 27.300 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 27.300 Ft + áfa/fő helyett 21.840 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 27.300 Ft + áfa/fő helyett 20.750 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 27.300 Ft + áfa/fő helyett 19.110 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 27.300 Ft + áfa/fő helyett 18.155 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Spóroljon 4.000 Ft-ot!

Kizárólag a konferencia mellé most 4.000 Ft-kedvezménnyel, 13.900 Ft helyett 9.900 Ft-ért, megvásárolhatja a Belföldi ügyletek ÁFA-ja és számlázása (Nagy ÁFA Kézikönyv I.) című szakkönyvet.

A jelentkezésnél a kiegészítő termékek közül válassza ki a Belföldi ügyletek ÁFA-ja és számlázása című szakkönyvet és máris Öné 27% kedvezménnyel!

Forgatókönyv:

08.00–09.00: Regisztráció, kávészünet
09.00–10.10: Előadás 1. része
10.10–10.30: Kávészünet
10.30–11.40: Előadás 2. része
11.40–12.00: Kávészünet
12.00–13.00: Előadás 2. része
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

2018. július 1-jétől kötelező lesz a számlázó programok online összekötése a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal. Másfél hónap van a felkészülésre. 2018-ban lép hatályba a számlák elektronikus adatszolgáltatása, mely minden számlázó programot használó társaságra kihat.

Tematika:

NAV online számlabekötés — Felkészülés

■ Pillanatkép az online számlaadat-szolgáltatás szabályozói elvárásairól és a felkészülés technikai támogatásának státusa a NAV oldalán

Számlaadatküldés a gyakorlatban a vállalati adottságokra szabva; kritikus előfeltételek, számlázási folyamat áttekintése, áfakockázatok kiszűrése, XML előállítása, NAV regisztráció

■ NAV válaszüzenetek kezelése, vállalati teendők

NAV adatszolgáltatás lehetséges megoldási irányai (belső-külső), számlázóprogramok adatküldő moduljai

NAV számlabekötés — Felhőalapú megoldással

Telepített megoldások vs. felhőalapú megoldások jellemzői

■ Jogszabályváltozások követése, adatküldés dokumentációja

Adat- és IT biztonság, valamint GDPR a felhő alapú számlajelentésben

NAV válaszüzenetek feldolgozása és kezelése

■ Felhőmegoldás előfeltételei, működése

Felhőalapú rendszer DEMO

SAP alapú megoldás a számlaadat-szolgáltatásra + DEMO

Valós idejű adatszolgáltatás SAP vállalati rendszerből, előfeltételek, telepített vagy felhőalapú megoldás

XML előállítás SAP-n belül, fejlesztési igény, implementációs folyamat

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>