Még nem ÁFA 365 Klub tag? Részletekért kattintson IDE! Belépés ÁFA 365 Klub tagoknak

Bemutatkozás

A vállalkozások és intézmények gazdálkodását érintő, folyamatosan és sokszor kiszámíthatatlan módon változó jogszabályok, törvényi előírások közepette, a Vezinfó Kiadó és Tanácsadó Kft. – 2008-as alapítása óta – több mint ötszáz sikeres konferenciájával, közel száz szakkönyvével, valamint havonta megjelenő két szaktájékoztatójával a gazdasági szakemberek egyik meghatározó tanácsadójává, segítőjévé vált.

Célunk a kezdetektől fogva egy olyan szakkiadó, tanácsadó cég felépítése volt, amely a nyomtatott és az elektronikus kiadványokon, valamint a konferenciákon és szakmai képzéseken keresztül gyorsan, gyakorlatorientáltan, „első kézből” szállítja, közvetíti és magyarázza a változásokat, módosításokat tartalmazó információkat a célcsoportok – elsősorban könyvelők, adótanácsadók, könyvvizsgálók, adószakértők, ügyvédek, tb-ügyintézők, gazdasági szakemberek – felé. Mindehhez minőségi garanciát biztosít a kiadónkkal hosszú távon együttműködő neves szakembergárda.

Véleményünk szerint ma már nem elég egy kiadványt vagy egy szakmai előadást pusztán „értékesíteni”, hanem a megrendelőknek, az előfizetőknek, az előadásokra jelentkezőknek a kiadónkhoz való erősebb kötődése, lojalitása további extra szolgáltatásokat is igényel. Ilyen „pluszszolgáltatás” például az ügyfeleinknek e-mailen ingyenesen küldött, szakmai cikkeket tartalmazó online hírlevél (www.vezinfoblog.hu), a szaktájékoztatóink előfizetőinek biztosított térítésmentes e-mailes tanácsadó szolgáltatás, valamint az ügyfeleinknek járó igen jelentős kedvezmény az előadásaink és kiadványaink árából.

Működésünk kezdete óta biztosítunk kreditpontokat könyvvizsgálóknak. 2012-ben akkreditált intézmény lettünk, így 2012 óta adótanácsadóknak, adószakértőknek és okleveles adószakértőknek, 2013-tól pedig a mérlegképes könyvelőknek is adhatunk kreditpontokat. Extra szolgáltatásunk 2013 júniusától a kreditpont-nyilvántartó oldalunk (www.vezinfokredit.hu), mely a kötelező kreditpontok gyűjtéséhez, rögzítéséhez és átláthatóságához nyújt segítséget. 2014-től e-learning képzéseink (videókonferenciáink) is elérhetőek. 2016 őszétől pedig elindultak OKJ-s képzéseink is.

Mottónk: „A megszerzett tudás és a gyakorlat összhangja.”

CÉGÜNK TOVÁBBI WEBOLDALAI:

www.vezinfoblog.hu
szakmai cikkek gyűjtőoldala, neves szakemberek tollából

www.vezinfokredit.hu
kreditpont-nyilvántartó oldal kreditpont-igazolásokkal, előadás-háttéranyagokkal

www.konyvelok-lapja.hu
a Könyvelők Lapja havonta megjelenő szaklap önálló weboldala

www.afa-szamlazas.hu
az Áfa & Számlázás havonta megjelenő szaklap önálló weboldala

www.vezinfookj.hu
színvonalas OKJ-s képzések (tb-ügyintéző, bérügyintéző, könyvelő, adótanácsadó, valutapénztáros)

Vezinfó