ADATVÉDELEM, ADATBIZTONSÁG JÁRVÁNYÜGYI VESZÉLYHELYZET IDEJÉN
GDPR intézkedések és tennivalók a pandémiára tekintettel
ONLINE, ÉLŐ KÉPZÉS
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2020. május 29., péntek, 09.00–11.30, regisztráció 8.30-tól

Online, élő képzés — SKYPE-on keresztül

Előadó(k):

09.00–11.30: Dr. Bölcskei Krisztián

(jogász, vezető adatvédelmi tanácsadó, Adatvédelmi Auditor Cégcsoport)

Helyszín:

ONLINE

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 20.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 20.900 Ft + áfa/fő helyett 16.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 20.900 Ft + áfa/fő helyett 16.900 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 20.900 Ft + áfa/fő helyett 14.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 20.900 Ft + áfa/fő helyett 14.900 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.30–09.00: A SKYPE ismételt vagy első ellenőrzése, a működés tesztelése
09.00–11.00: Előadás
11.00–11.30: Konzultáció, Kérdések-válaszok
A részvételi díj tartalmazza az előadást és az oktatási segédanyagot elektronikus formátumban.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

A kialakult járványügyi helyzetben tantermi képzéseink szünetelnek. Ennek ellenére folyamatosan azon munkálkodunk, hogy kedves ügyfeleink, partnereink (jelenleg nem egyszerű) munkáját, mindennapját aktuális, naprakész, gyorsan elérhető szakmai információkkal segítsük. Ennek egyik eredménye az ADATVÉDELEM, ADATBIZTONSÁG JÁRVÁNYÜGYI VESZÉLYHELYZET IDEJÉN című élő, online, SKYPE-on keresztüli képzés, mely otthonról vagy irodából kényelmesen, biztonságosan megtekinthető.

Tematika:

■ Mi a jogi háttere az adatok kezelésének pandémia idején?

■ Milyen adatvédelmi vonatkozásai vannak a tervezett vagy már bevezetett intézkedéseknek, a pandémiás (üzletmenet folytonossági) tervnek?

■ Milyen célokból és mely adatok gyűjthetők és mely adatok nem gyűjthetők a munkavállalóktól fertőzöttséggel kapcsolatban?

■ Ki, milyen jogalappal kezelhet adatokat?

■ Távmunkavégzés elrendelése és tipikus adatbiztonsági feladatok szabályozási, fizikai, és logikai biztonsági intézkedések tekintetében

■ Távmunkavégzés ellenőrzése

■ Munkáltató felfedheti-e egy fertőzött munkavállalót kollégái vagy külső személyek előtt?

■ Egészségügyi ellátók adatvédelmi, adatkezelési feladatai

■ Kereskedelmi egységet működtetők adatvédelmi, adatkezelési feladatai

■ Tanárok adatvédelmi, adatkezelési feladatai

■ Adatvédelmi, adatkezelési, adatbiztonsági vonatkozású kérdések megválaszolása

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>