2023. évi havi adó- és járulékbevallással kapcsolatos tudnivalók (Videókonferencia)
Gyakorlati feladatok lépésről lépésre (2308-as bevallás + 2358-as bevallás)
Értékesítés: 2023. szeptember 30-ig. Megtekintés: 2023. december 31-ig.
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

Videó felvételének időpontja: 2023. február 7. (kedd)

VIDEÓ

2 részes videó (összesen 140 perc)

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja (2023. február 7.) után leghamarabb 2 nappal (2023. február 9.) lehet a videót először megnézni, innentől kezdve legkésőbb 2023. december 31-ig lehet a videót korlátlan alkalommal megtekinteni. Fontos! Az értékesítés 2023. szeptember 30-án zárul.

Előadó(k):

Tariné Deák Edit
szakértő, NAV Központi Irányítás Bevallási és Folyószámla-felügyeleti Főosztály

Helyszín:

ONLINE

Részvételi díj:

30% kedvezmény 2023. szeptember 30-ig!

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 28.560 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 28.560 Ft + áfa/fő helyett 19.990 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 28.560 Ft + áfa/fő helyett 19.990 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 28.560 Ft + áfa/fő helyett 19.990 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 28.560 Ft + áfa/fő helyett 19.990 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

■ A foglalkoztatói, kifizetői járulékbevallás (2308) főbb változásai, fókuszban a 2023. január 1-jétől bevezetett személyi jövedelemadó-alap kedvezmények megjelenése a bevallásban

■ Az egyéni vállalkozók havi adó- és járulékbevallási kötelezettsége (2358) változása, benne az átalányadózást alkalmazó egyéni vállalkozók 2023. január 1-jétől hatályos bevallási tudnivalói

■ Az előadás a bevallások jogszabályi alapon nyugvó képi változása mellett, a NAV által a bevallások feldolgozása során 2023. január 1-jétől alkalmazott összefüggés-vizsgálatokat is érinti.

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS