ADÓKONFERENCIA 2021
Adóeljárás, Szja, Tao, Áfa, Tbj, Sztv
2 in 1: 2021. évi adótörvény- és számviteli törvényváltozások
Könyvelői, Adótanácsadói, Adószakértői, Könyvvizsgálói Kreditpontok elbírálás alatt!!!
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2020. november 26., csütörtök, 09.00–17.00, regisztráció 8 órától

TANTERMI KÉPZÉS vagy ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS vagy VIDEÓ/E-LEARNING

Könyvelők: kreditpontok elbírálás alatt (várhatóan: 8 kredit) (Vállalkozási szak/Adózási témakör)
Adótanácsadók: kreditpontok elbírálás alatt (várhatóan: 8-9 kredit)
Adószakértők: kreditpontok elbírálás alatt (várhatóan: 8-9 kredit)
Okleveles adószakértők: kreditpontok elbírálás alatt (várhatóan: 8-9 kredit)
Könyvvizsgálók: kreditpontok elbírálás alatt (várhatóan: 3-4 kredit)
tantermi

A tantermi képzés ÁFA-mentes. Személyes részvétel. Napközben térítésmentes catering (édes/sós sütemények, kávé, tea, ásványvíz), valamint hideg szendvicsebéd. Íróeszköz, jegyzettömb, WIFI. A képzés alatt, egy-egy témablokk után kérdezési lehetőség. Ezen a képzésen szigorúan maximum 50 vehet személyesen részt, betartva a járványügyi védekezés előírásait (távolságtartás, kézfertőtlenítő, maszkviselés lehetősége, zárt fóliázott ételek)! KREDITPONTOK!

élő

Az élő/online képzés ÁFA-mentes. Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. KREDITPONTOK!

videó

A videó/e-learning képzés ÁFA-mentes. Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja (november 26.) után leghamarabb 7 nappal (december 3.) lehet a videót megnézni, innentől kezdve 20 nap áll rendelkezésre a megtekintésre (tehát legkésőbb december 23-ig). KREDITPONTOK!

Előadó(k):

09.00–10.10: Dr. Futó Gábor
(tb-szakértő, ügyvéd)
10.20–11.30: Dr. Kovács Ferenc
(okleveles adószakértő, igazságügyi adó- és járulékszakértő, MOKLASZ titkára)
(adószakértő)
13.30–14.40: Egri-Retezi Katalin
(könyvvizsgáló, adószakértő)
14.50–15.50: Tóth Mihály
(könyvvizsgáló, adószakértő)
16.00–17.00: Dr. Csátaljay Zsuzsanna
(áfa szakértő, jogász)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Mindhárom képzési formánál ugyanannyi a részvételi díj! Az INTERNETES JELENTKEZÉS gomb megnyomása után a webshopban válassza ki, hogy milyen módon szeretné a képzést meghallgatni/megtekinteni. 
Fontos! A webshop fejlesztés alatt van, így kérjük Önt, hogy a “KOSÁR“-ban a részvételi adatok mellett a “Megjegyzés” sorba legyen szíves beírni: TANTERMI vagy ÉLŐ/ONLINE vagy VIDEÓ/E-LEARNING. Az aktuális kormányzati intézkedéseket figyelembe véve, a tantermi képzést választóknak lehetőséget biztosítunk átsorolásukat kérni az ÉLŐ/ONLINE vagy VIDEÓ/E-LEARNING képzésre.
Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 24.900 Ft/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (2.000 Ft kedvezmény): 24.900 Ft/fő helyett 22.900 Ft/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (3.000 Ft kedvezmény): 24.900 Ft/fő helyett 21.900 Ft/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (4.000 Ft kedvezmény): 24.900 Ft/fő helyett 20.900 Ft/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (5.000 Ft kedvezmény): 24.900 Ft/fő helyett 19.900 Ft/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.00–09.00: Regisztráció, kávészünet
09.00–10.10: Előadás 1. része (TBJ)
10.10–10.20: Kávészünet
10.20–11.30: Előadás 2. része (ADÓELJÁRÁS)
11.30–11.40: Kávészünet
11.40–12.50: Előadás 3. része (SZJA)
12.50–13.30: Ebédszünet, kávészünet
13.30–14.40: Előadás 4. része (TAO)
14.40–14.50: Kávészünet
14.50–15.50: Előadás 5. része (SZTV)
15.50–16.00: Kávészünet
16.00–17.00: Előadás 6. része (ÁFA)
A tantermi részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet, valamint a térítésmentes hideg szendvicsebédet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve, ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
A tantermi, az élő/online képzés és a videó/e-learning képzés ÁFA-mentes. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

2020. október 13-án benyújtásra került az egyes adótörvények módosításáról szóló törvényjavaslat. Jelentős adótörvény- és számviteli törvény-változások léptek életbe 2020 második felében és lépnek életbe 2021. január 1-jén! Az előadás napjára már ismertek lesznek a végleges változások. 2 in 1 (Ne vesződjön a jóval drágább, dupla utazásos, 2 napos adókonferenciákkal): Egy nap alatt teljes áttekintést kap – ismert és kedvelt előadóink segítségével – az összes fontos adónem + a számviteli törvény változásairól. Ráadásul sok-sok kreditpontot is tudunk adni.

Tematika:

■ ADÓELJÁRÁS

■ SZJA

■ TAO

■ ÁFA

■ TBJ

■ SZTV

A konferencia végleges tematikája a jogszabályváltozások ismeretében kerül feltöltésre.

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>