SIKERES ÉRTÉKESÍTÉS ÉS KOMMUNIKÁCIÓ A MAGÁNEGÉSZSÉGÜGYBEN ÉS A FOGÁSZATBAN
Rendelőtulajdonosoknak – Fogorvosoknak és orvosoknak – Praxismenedzsereknek – Ügyfélszolgálati munkatársaknak – Asszisztenseknek és dentalhigiénikusoknak – Páciens koordinátoroknak
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2020. október 31., szombat, 09.00–16.00, regisztráció 8.30-tól

TANTERMI KÉPZÉS vagy ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS vagy VIDEÓ/E-LEARNING

tantermi

Személyes részvétel. Napközben térítésmentes catering (reggeli édes/sós sütemények, kávé, tea, ásványvíz), ebédre hideg szendvicsebéd (a járványügyi helyzetre tekintettel zártan fóliázott “nagy” szendvicsek). Íróeszköz, jegyzettömb, WIFI. A képzés alatt, egy-egy témablokk után kérdezési lehetőség. Ezen a képzésnél maximum 50 vehet személyesen részt, betartva a járványügyi védekezés előírásait (távolságtartás, kézfertőtlenítő, maszkviselés lehetősége, zárt fóliázott ételek)!

élő

Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő képzés végén online kérdezési lehetőség.

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja (október 31.) után leghamarabb 7 nappal (november 7.) lehet a videót megnézni, innentől kezdve 10 nap áll rendelkezésre a megtekintésre (tehát legkésőbb november 14-ig).

Előadó(k):

Kluka Attila

praxismenedzsment szakértő, független tanácsadó, Fogászati Akadémia
7 éves elméleti tanulmányok a humán menedzsment, a szervezetfejlesztés, a pénzügyek, a marketing, az értékesítés és a kommunikáció terültén (SZIE KVA, BME MBA).
15 éves tanácsadói gyakorlat a fogászati és magánegészségügyi rendelők fejlesztése területén.
54 fogászati és magánegészségügyi rendelők menedzselésével kapcsolatos workshop szakmai konferenciákon.
38 fogászati rendelői tréning a szervezetfejlesztés, kommunikációs és értékesítés területén.
68 fogászati és magánegészségügyi rendelőben végzett elemzői és tanácsadói tevékenység.

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Mindhárom képzési formánál ugyanannyi a részvételi díj! Az INTERNETES JELENTKEZÉS gomb megnyomása után a webshopban válassza ki, hogy milyen módon szeretné a képzést meghallgatni/megtekinteni. 
Fontos! A webshop fejlesztés alatt van, így kérjük Önt, hogy a “KOSÁR“-ban a részvételi adatok mellett a “Megjegyzés” sorba legyen szíves beírni: TANTERMI vagy ÉLŐ/ONLINE vagy VIDEÓ/E-LEARNING. Az aktuális kormányzati intézkedéseket figyelembe véve, a tantermi képzést választóknak lehetőséget biztosítunk átsorolásukat kérni az ÉLŐ/ONLINE vagy VIDEÓ/E-LEARNING képzésre.
Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 23.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (2.000 Ft kedvezmény): 23.900 Ft + áfa/fő helyett 21.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (3.000 Ft kedvezmény): 23.900 Ft + áfa/fő helyett 20.900 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (4.000 Ft kedvezmény): 23.900 Ft + áfa/fő helyett 19.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (5.000 Ft kedvezmény): 23.900 Ft + áfa/fő helyett 18.900 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.30–09.00: Regisztráció, kávészünet
09.00–12.00: Előadás 1. része
12.00–13.00: Ebédszünet, kávészünet
13.00–16.00: Előadás 2. része
A tantermi részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet, valamint a térítésmentes hideg szendvicsebédet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve, ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

Miért érdemes Önnek és munkatársainak részt vennie ezen a rendelőjét energetizáló, páciens bizalmat építő és bevételt növelő előadáson?

mert nélkülözhetetlen ismeretekre tesz szert a páciens kommunikáció és értékesítés területéről
mert tudatosan felkészülhet a 2021-es üzleti évre és ezzel növelheti bevételeit
mert versenyelőnyre tesz szert a megismert eljárásoknak köszönhetően
mert gyakorlati módszereket ismerhet meg a jövedelemtermelő képesség növeléséhez
mert a rendelőjét érintő fontos kérdéseire szakértői válaszokat kap

Töltsön Ön is hat órát a kommunikációs és értékesítési képességeinek fejlesztésével, hogy maximalizálja páciensei számát és bevételeit, de minimalizálja a rendelő működésével kapcsolatos kockázatokat!

Tematika:

■ A meggyőző kommunikáció jelentőségének felértékelődése a magánegészségügyben és a fogászatban 2021-ben

■ A páciensek pszichológiai szükségleteinek kielégítése a kezelőhelyiségben

■ A páciensek részéről várt és elvárt kommunikációs szint 2021-ben

■ A személyiségtipológia sikeres alkalmazása az értékesítésben

■ A páciens magánegészségügyi és fogászati beavatkozásáról hozott döntését befolyásoló emberi tényezők

■ Az érzelmi alapú kommunikációs jelentősége az értékesítés során

■ A reményt nyújtó kommunikáció alapszabályai

■ Az első személyes találkozó jelentősége, amin a sikeres értékesítés múlik

■ Az első konzultációs protokoll, amely út a sikeres értékesítéshez

■ Értékesítést támogató eszközök aktív használata

■ A pozitív döntéshez vezető titok egyenesen a páciensek fejéből

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>