KÖNYVELŐ ASSZISZTENS KURZUS
Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítvány + Vezinfó Certifikát (2 nap, 16 óra, új kurzus)
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2023. április 4. (kedd) + április 5. (szerda), 09.00–16.00, regisztráció 8.30-tól

TANTERMI vagy ÉLŐ/ONLINE vagy VIDEÓ/E-LEARNING

A kurzus elvégzéséről egyrészt a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítványt állítunk ki, másrészt Vezinfó Certifikátot adunk.

tantermi

Személyes részvétel. Napközben térítésmentes catering (reggeli édes/sós sütemények, kávé, tea, ásványvíz, ebédszünetben fóliázott óriásszendvicsek). Íróeszköz, háttéranyag nyomtatott és elektronikus formában, WIFI. Parkolási lehetőség térítés ellenében. A 2 napos tantermi kurzus elvégzéséről egyrészt a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítványt állítunk ki, másrészt Vezinfó Certifikátot adunk. Nincs vizsga!

élő

Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő kurzus előtt és közben online kérdezési lehetőség. Háttéranyag elektronikus formában. A 2 napos online kurzus elvégzéséről egyrészt a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítványt állítunk ki, másrészt Vezinfó Certifikátot adunk. Nincs vizsga!

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a kurzus időpontja (2023. április 4-5.) után leghamarabb 10 nappal (2023. április 15.) lehet a videót először megnézni, innentől kezdve legkésőbb 2023. augusztus 31-ig lehet a videót megtekinteni. A videó/e-learning kurzus elvégzéséről egyrészt a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítványt állítunk ki, másrészt Vezinfó Certifikátot adunk. Nincs vizsga!

Előadó(k):

Dr. Sallai Csilla 

könyvvizsgáló, adószakértő, MKVK Könyvelői Tagozat elnöke

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

30% kedvezmény 2023. április 3-ig!

Alap részvételi díj 2 napra (kedvezmények nélkül): 57.000 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 57.000 Ft + áfa/fő helyett 39.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 57.000 Ft + áfa/fő helyett 37.905 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 57.000 Ft + áfa/fő helyett 39.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 57.000 Ft + áfa/fő helyett 37.905 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.30–09.00: Regisztráció
09.00–10.30: Előadás 1. része
10.30–10.45: Kávészünet
10.45–12.15: Előadás 2. része
12.15–12.45: Ebédszünet, Kávészünet
12.45–14.15: Előadás 3. része
14.15–14.30: Kávészünet
14.30–16.00: Előadás 4. része

A 2 napos kurzus elvégzéséről egyrészt Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítványt állítunk ki, másrészt Vezinfó Certifikátot adunk.

Jelentkezési feltétel: nincs, bárki részt vehet a kurzuson.

Vizsga a kurzus végén: nincs.

Tematika:

A két nap célja – nem gazdasági képzettségű munkavállalók számára – betekintést adni a vállalkozások számviteli feladataiba („mit miért kell csinálni”) annak érdekében, hogy részfeladatokat el tudjanak látni vagy a könyvelő keze alá tudjanak dolgozni.

Tematika:

A Könyvelő

Történelmi áttekintés

Struktúrában elfoglalt helye (szereplők)

Szt – kve feladatai

Jogi környezet és szabályozás

Jogrend felépítése

Számvitel jogi háttere

Céges szabályozás

Számviteli szabályzatok

Könyvelési alapok, logika

Egyszeres és kettős könyvvitel

Számviteli alapelvek

Gazdasági esemény (jogi háttér, típusok)

Könyvelési outputok

Bizonylatok

Bizonylatok fogalma, csoportja

Feldolgozása

Számlázási szabályok

Bizonylatok archiválása

Kve munka eredménye – beszámoló

Külső információigény

Belső információigény

Beszámoló formája, tartalma

Értékelés

Eszközök

Befektetett eszközök

Forgóeszközök

Eszközök tartalma

Időbeli elhatárolások

Források

Saját tőke

■ Kötelezettségek

Hitelezés

■ Céltartalék

Eredménykimutatás

Bevételek

Költségek, ráfordítások

Eredmény jellege, következményei

Eredményhez kapcsolódó mutatók

Kiegészítő melléklet

Célja

Kiegészítő melléklet tartalma

Üzleti jelentés

Cash Flow

Beszámoló elfogadása

Könyvvizsgálat

Beszámoló elfogadása, osztalék

Nyilvánosság, közzététel

■ Beszámolóért való felelősség

Adózási rendszer áttekintése

Magyar adórendszer feladata

Adótípusok

Vállalkozások jövedelmét terhelő adók

■ Magánszemélyek jövedelmét terhelő adók

Etika, titoktartás

Könyvelői etika

■ GDPR

Üzleti titok

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>