KÖRNYEZETVÉDELMI TERMÉKDÍJ REFERENS (ASSZISZTENS) KÉPZÉS
2 napos képzés elvégzéséről államilag elismert, engedélyezett tanúsítványt állítunk ki. (E-001513/2016/D009)
+ Könyv kedvezménnyel!
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2020. október 5. + október 6. (hétfő + kedd), 08.30–17.00, regisztráció 8 órától

TANTERMI KÉPZÉS vagy ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS vagy VIDEÓ/E-LEARNING

Mindhárom képzési formánál ugyanannyi a részvételi díj!!! Az INTERNETES JELENTKEZÉS gomb megnyomása után a webshopban válassza ki, hogy milyen módon szeretné a képzést meghallgatni/megtekinteni. 
TANTERMI KÉPZÉS: Személyes részvétel. Napközben térítésmentes catering (reggeli édes/sós sütemények, kávé, tea, ásványvíz), ebédre hideg szendvicsebéd (a járványügyi helyzetre tekintettel zártan fóliázott “nagy” szendvicsek). Íróeszköz, jegyzettömb, WIFI. Ajándék Környezetvédelmi Termékdíj 2020 szakkönyv. A képzés alatt, egy-egy témablokk után kérdezési lehetőség. Ezen a képzésnél maximum 40 vehet személyesen részt! Államilag elismert és engedélyezett tanúsítvány (kizárólag a tantermi képzésnél, sikeres rövid záróvizsga után). A tantermi képzés ÁFA-mentes.
ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS: Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő képzés végén online kérdezési lehetőség. Vezinfó oklevél (nincs záróvizsga). + 27% ÁFA.
VIDEÓ/E-LEARNING: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja (október 5-6.) után leghamarabb 7 nappal (október 13.) lehet a videót megnézni, innentől kezdve 10 nap áll rendelkezésre a megtekintésre (tehát legkésőbb október 23-ig). Vezinfó oklevél (nincs záróvizsga). + 27% ÁFA.
Fontos! A webshop fejlesztés alatt van, így kérjük Önt, hogy a “KOSÁR“-ban a részvételi adatok mellett a “Megjegyzés” sorba legyen szíves beírni: TANTERMI KÉPZÉS vagy ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS vagy VIDEÓ/E-LEARNING.

Előadó(k):

08.30–17.00: Kelemen István

(termékdíj szakértő, vezető tanácsadó, Green Tax Consulting)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj 2 napra (kedvezmények nélkül): 76.900 Ft/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 76.900 Ft/fő helyett 61.520 Ft/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 76.900 Ft/fő helyett 58.445 Ft/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 76.900 Ft/fő helyett 53.830 Ft/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 76.900 Ft/fő helyett 51.140 Ft/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

A tantermi képzésnél a részvételi díj tartalmazza a Környezetvédelmi Termékdíj 2020 című szakkönyvet, melynek piaci értéke 9.900 Ft + áfa. Szerző: Kelemen István.

Amennyiben Ön már rendelkezik a kézikönyvvel, akkor a Vezinfó Kiadó további szakkönyvei közül választhat.

Forgatókönyv:

A tantermi képzés ÁFA-mentes, az élő/online képzésnél és a videókonferencia/e-learning képzésnél a lenti összegek + 27% ÁFA!
08.00–08.30: Regisztráció, kávészünet
08.30–10.00: Képzés 1. része
10.00–10.15: Kávészünet
10.15–12.00: Képzés 2. része
12.00–12.35: Ebédszünet, Kávészünet
12.35–14.45: Képzés 3. része
14.45–15.00: Kávészünet
15.00–17.00: Képzés 4. része
A tantermi képzés részvételi díja tartalmazza a 2 napos képzést, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, a Környezetvédelmi Termékdíj 2020 című ajándék szakkönyvet, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet, valamint a térítésmentes szendvicsebédet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve, ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
A képzés áfamentes. Az előadás díja költségként elszámolható.

A 2 napos tantermi képzés elvégzéséről államilag elismert és engedélyezett tanúsítványt állítunk ki.

Jelentkezési feltétel: A bekapcsolódás nincs iskolai végzettséghez kötve.

Képzés sikeres teljesítésének feltétele: képzésen való részvétel és sikeres záróvizsga (feleletválasztós rövid tesztsor).

Tematika:

Államilag elismert, engedélyezett Környezetvédelmi Termékdíj Referens (Asszisztens) Képzés!

A 2 napos tantermi képzés elvégzéséről államilag elismert és engedélyezett tanúsítványt állítunk ki.

A képzés célja: A résztvevők megismerjék a környezetvédelmi termékdíjra vonatkozó jogszabályi előírásokat, illetve elsajátítsák a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos gyakorlati feladatok teljes körű és kiemelt színvonalú ellátásához szükséges ismereteket.

A képzés célcsoportja: A képesítést megszerezni kívánó személyek, akik lehetnek munkáltatói döntés alapján beiskolázott munkavállalók, és/vagy saját elhatározásuk alapján fejlődni kívánó résztvevők és/vagy állami munkaerő-piaci támogatásban, vagy uniós támogatásban részesülő résztvevők.

Tematika:

Elméleti alapok

■ A környezetvédelmi termékdíjról szóló 2011. évi LXXXV. törvény és a kapcsolódó európai uniós és hazai jogszabályok

■ A környezetvédelmi termékdíj referens által tipikusan végzett tevékenységek és tudnivalók

■ Környezetvédelmi termékdíj átvilágítás végrehajtása, belső szabályzat létrehozása

■ Környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos nyilvántartás, bejelentés, bevallás, adatszolgáltatás formai és tartalmi követelményei

Gyakorlati jellegű munka

■ A környezetvédelmi termékdíj referens feladatainak teljesítése a gyakorlatban

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>