KÖZBESZERZÉS 2020
Közbeszerzési változások
2019. december 19-én, 2020. január 1-jén, február 1-jén és április 1-jétől is változnak a Kbt. szabályai
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2020. január 20., hétfő, 10.00–14.45, regisztráció 9 órától.

Előadó(k):

10.00–14.45: Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella
(közbeszerzési szakértő, közbeszerzési és európai jogi szakjogász)
10.00–14.45: Dr. Tátrai Tünde
(közbeszerzési szakértő, egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem, FAKSZ, Európai Bizottság szakértője)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 29.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 23.920 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 22.725 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 20.930 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 19.885 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

09.00–10.00: Regisztráció, kávészünet
10.00–12.00: Előadás 1. része
12.00–12.45: Ebédszünet, kávészünet
12.45–14.45: Előadás 2. része, Konzultáció
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet, valamint a térítésmentes állófogadásos büféebédet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve, ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

2019. december 18-án kihirdetésre került a Kbt. legújabb módosítása, amely több lépcsőben lép hatályba: 2019. december 19-én, 2020. január 1-jén, február 1-jén és április 1-jétől is változnak a törvény szabályai.

A változások több ponton az uniós joggal való összhang biztosítását célozzák, de emellett a hazai jogalkalmazási problémák kezelése, valamint a közbeszerzések egyszerűsítése is a változások indokai között szerepel. Kiemelt figyelmet kaptak továbbá az elektronikus beszerzési módszerekkel kapcsolatos pontosítások (különösen a dinamikus beszerzési rendszer tekintetében), mivel ezek gyakorlati jelentősége az EKR bevezetése óta folyamatosan nő.

Készüljön fel a változásokra gyakorlott előadóink segítségével!

A konferencián a megszokott módon a hazai és uniós joggyakorlat ismertetésére is figyelmet fordítunk, és folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Tematika:

Nemzeti támogatási szabályok és az értékhatár alatti beszerzésekre vonatkozó versenyeztetési szabályok eltörlése

■ Tájékoztatók közzétételére vonatkozó határidők szigorítása

Kizáró okokkal kapcsolatos változások

■ Iratbetekintés lehetőségének határidők közé szorítása

Kapacitást biztosító szervezet bevonása

■ Szakember-hiánypótlás korlátainak módosítása

Értékelés, bírálat, hiánypótlás

■ Változások a nemzeti eljárásrendben: az összefoglaló tájékoztatással meghirdetett eljárás megszüntetése, az 5 ajánlattevős eljárás alkalmazási feltételeinek pontosítása, az egylépcsős bírálat engedélyezése

Dinamikus beszerzési rendszer

■ Konzultáció

Szerződés-módosítás, szerződés teljesítés, szerződések ellenőrzése

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>