Magánegészségügyi és Fogászati Kommunikációs és Értékesítési Tréning
Kommunikáció + Értékesítés
Magánegészségügyi és Fogászati Akadémia
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2021. április 24., szombat, 09.00–16.00, regisztráció 8.30-tól

ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS vagy VIDEÓ/E-LEARNING

élő

Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő képzés előtt és közben online kérdezési lehetőség.

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja (április 24.) után leghamarabb 7 nappal (május 1.) lehet a videót megnézni, innentől kezdve 15 nap áll rendelkezésre a megtekintésre (tehát legkésőbb május 16-ig).

Előadó(k):

09.00–16.00: Kluka Attila

magánpraxisok független tanácsadója, Magánegészségügyi és Fogászati Akadémia

Helyszín:

ONLINE

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 39.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (2.000 Ft kedvezmény): 39.900 Ft + áfa/fő helyett 37.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (3.000 Ft kedvezmény): 39.900 Ft + áfa/fő helyett 36.900 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (4.000 Ft kedvezmény): 39.900 Ft + áfa/fő helyett 35.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (5.000 Ft kedvezmény): 39.900 Ft + áfa/fő helyett 34.900 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.30–09.00: Regisztráció
09.00–10.30: Előadás 1. része
10.30–10.45: Szünet
10.45–12.15: Előadás 2. része
12.15–12.45: Szünet
12.45–14.15: Előadás 3. része
14.15–14.30: Szünet
14.30–16.00: Előadás 4. része
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

A magánegészségügyi és fogászati rendelők jövedelemtermelő képessége több módszerrel is növelhető. Ezek közül a leghatékonyabb a rendelőben dolgozó munkatársak kommunikációs és értékesítési képességéinek növelése. Ezzel az egyetlen módszerrel akár 25-30%-os bevételnövekedés érhető el. Az értékesítés azonban csapatmunka, a rendelő minden munkatársának ki kell vennie a részét belőle. Éppen ezért ez a tréning a rendelő minden munkatársának nagyon hasznos:

■ Rendelőtulajdonosoknak ■ Praxismenedzsereknek ■ Orvosoknak és fogorvosoknak ■ Értékesítő munkatársaknak ■ Asszisztenseknek és dentalhigiénikusoknak ■ Ügyfélszolgálati munkatársaknak ■ Recepciósoknak ■ Páciens koordinátoroknak

Miért érdemes Önnek is részt vennie ezen a rendelőjét energetizáló, páciensbizalmat építő és bevételt növelő előadáson?

■ Mert nélkülözhetetlen ismeretekre tesz szert a páciens kommunikációs és értékesítés területéről ■ Mert kompenzálhatja a COVID vírus miatti kiesésék egy jelentős részét ■ Mert tudatosan felkészülhet a 2021-2022-es üzleti évre és ezzel növelheti bevételeit ■ Mert elkerüli a komolyabb kockázati tényezőket és azok káros következményeit ■ Mert versenyelőnyre tesz szert a megismert eljárásoknak köszönhetően ■ Mert gyakorlati módszereket ismerhet meg a jövedelemtermelő képesség növeléséhez ■ Mert a rendelőjét érintő fontos kérdéseire szakértői válaszokat kap

Töltsön Ön is hat órát a kommunikációs és értékesítési képességeinek fejlesztésével, hogy maximalizálja páciensei számát és bevételeit, de minimalizálja a rendelő működésével kapcsolatos kockázatokat!

Tematika:

■ A meggyőző kommunikáció jelentőségének felértékelődése 2021-ben

■ A páciensek részéről várt és elvárt egyre növekvő kommunikációs színvonal

■ A személyiségtipológia sikeres alkalmazása az értékesítésben

■ A páciens beavatkozásáról hozott döntését befolyásoló emberi tényezők

■ Az érzelmi alapú kommunikáció jelentősége az értékesítés során

■ A reményt nyújtó kommunikáció alapszabályai

■ Az első személyes találkozó jelentősége, amin a sikeres értékesítés múlik

■ Az első konzultációs protokoll, amely út a sikeres értékesítéshez

■ A pozitív döntéshez vezető titok egyenesen a páciensek fejéből

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>