Új Pácienseket Eredményező Marketingrendszer a Magánegészségügyi és Fogászati Rendelőkben
Sikeres marketingrendszer nélkülözhetetlen elemei, Korszerű honlap, Offline marketing aktivitások, Rendelőn belüli marketing aktivitások, Partner marketing, Páciensekkel kapcsolatos marketing aktivitások
Magánegészségügyi és Fogászati Akadémia
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2021. május 8., szombat, 09.00–16.00, regisztráció 8.30-tól

ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS vagy VIDEÓ/E-LEARNING

élő

Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő képzés előtt és közben online kérdezési lehetőség.

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja (május 8.) után leghamarabb 7 nappal (május 15.) lehet a videót megnézni, innentől kezdve 15 nap áll rendelkezésre a megtekintésre (tehát legkésőbb május 30-ig).

Előadó(k):

09.00–16.00: Kluka Attila

magánpraxisok független tanácsadója, Magánegészségügyi és Fogászati Akadémia

Helyszín:

ONLINE

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 39.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (2.000 Ft kedvezmény): 39.900 Ft + áfa/fő helyett 37.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (3.000 Ft kedvezmény): 39.900 Ft + áfa/fő helyett 36.900 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (4.000 Ft kedvezmény): 39.900 Ft + áfa/fő helyett 35.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (5.000 Ft kedvezmény): 39.900 Ft + áfa/fő helyett 34.900 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.30–09.00: Regisztráció
09.00–10.30: Előadás 1. része
10.30–10.45: Szünet
10.45–12.15: Előadás 2. része
12.15–12.45: Szünet
12.45–14.15: Előadás 3. része
14.15–14.30: Szünet
14.30–16.00: Előadás 4. része
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

Ha egy rendelőben megfelelő számú új páciens jelenik meg minden hónapban, akkor az biztosítja a rendelő fejlődését és pénzügyi jólétét. Ehhez azonban egy tudatosan megtervezett és működtetett marketingrendszerre van szükség, amely folyamatos erőfeszítést igényel a rendelő munkatársai részéről.

Ezen a képzésen miden értékes információt megkap ahhoz, hogy hogyan építhet fel egy korszerű marketingrendszert az Ön rendelőjében is. A képzésen való részvételnek nem feltétele, hogy rendelkezzen marketing alapképzettséggel. Legyen Ön is felkészült a korszerű marketing megoldásokból!

Költsön pontosan annyit markeringre, ami még biztosan megtérül az Ön számára és jelentős páciensszám növekedést eredményez! Legyen tudatos a marketingtevékenység az Ön rendelőjében! Jusson arra a tudásszintre a marketing területén, amellyel már megalapozottan tudja koordinálni rendelője marketing aktivitásait!

Tematika:

A sikeres marketingrendszer nélkülözhetetlen elemei

■ Páciensgeneráló naprakész honlap

■ Figyelemfelkeltő közösségi média megjelenések

■ Bizalomépítő videók

■ Okos keresőoptimalizálás

■ Kifizetődő Google Ads hirdetések

■ Támogatott pozitív szájhagyomány

■ Társadalmi bizonyíték – páciens visszajelzések rendszere

Hogyan épül fel egy korszerű honlap?

■ Egy honlap hasznos élettartama – elévülés – újra tervezés – dózerolás

■ Egyedi fejlesztés vs. nyílt forráskódú megoldás

■ A felhasználói élmény fokozása (UX design)

■ A honlap látogatóbarát strukturális felépítése

■ C-T-A elemek a holnap (látogató cselekvésre ösztönzése)

■ SEO barát szöveges tartalmak létrehozása

■ Bizalomépítő rendelői fotók a rendelői életről

■ Rövid és hatásos videók, melyek marasztalják a látogatót

■ Megértést támogató grafikák

■ Folyamatosan frissülő tartalmakat biztosító blog bejegyzések

Offline marketing aktivitások

Rendelőn belüli marketing aktivitások

Partner marketing

Páciensekkel kapcsolatos marketing aktivitások

■ Referencia kérés

■ Páciens ajánlások támogatása

■ Értékelés kérése

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>