A helyes foglalkoztatás alapszabályai
A biztosítotti bejelentés és a járulékbevallás összhangjának járulékszakmai alapjai
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2023. június 16. (péntek), 09.00–13.00, regisztráció 8.30-tól

TANTERMI vagy ÉLŐ/ONLINE vagy VIDEÓ

tantermi

Személyes részvétel. Napközben térítésmentes catering (reggeli édes/sós sütemények, kávé, tea, ásványvíz). Íróeszköz, háttéranyag nyomtatott és elektronikus formában, WIFI. A konferencia végén kérdezési lehetőség. Parkolási lehetőség térítés ellenében.

élő

Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő konferencia előtt és közben online kérdezési lehetőség. Háttéranyag elektronikus formában.

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a konferencia időpontja (2023. június 16.) után leghamarabb 7 nappal (2023. június 23.) lehet a videót először megnézni, innentől kezdve legkésőbb 2023. december 31-ig lehet a videót megtekinteni.

Előadó(k):

Dr. Bogdán Zsuzsanna
főosztályvezető, MÁK
Széll Zoltánné
szakmai főtanácsadó, NAV

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

30% kedvezmény 2023. június 15-ig!

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 34.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 34.900 Ft + áfa/fő helyett 24.430 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 34.900 Ft + áfa/fő helyett 23.210 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 34.900 Ft + áfa/fő helyett 24.430 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 34.900 Ft + áfa/fő helyett 23.210 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.30–09.00: Regisztráció
09.00–10.45: Előadás 1. része
10.45–11.15: Kávészünet
11.15–13.00: Előadás 2. része
A tantermi részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz!
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

Foglalkoztatóként tisztában van a foglalkoztatás alapvető szabályaival?

Pontosan tudja, mi a helyes eljárás alkalmazottak, határozott jogviszonyban foglalkoztatottak esetében, egyszerűsített foglalkoztatottaknál, vagy Önöknél is vannak olyanok, akik megbízási jogviszonyban végeznek tevékenységet?

Felhasználási szerződésen alapuló jogviszonyok, esetleg választott tisztségviselők?

Előadásunkon a biztosítotti bejelentés szabályainak részleteivel foglalkozunk, kitérve munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyokra, azok közül is kiemelve a megbízási jogviszonyokat, melyeket társadalombiztosítási szemszögből megközelítve mutatunk be.

Megvizsgáljuk a munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyok jellemzőit, ismertetjük a gyakorlati tudnivalókat a megbízási szerződések esetén (az eseti megbízás és az állandó megbízás, ugyanazon megbízóval ugyanazon hónapban kötött több megbízási jogviszony esetén az eljárás, jövedelmek összeszámítása).

Mikor lesz egy jogviszony biztosítási jogviszony?

Mikor és hogyan kell az adóhatóság felé a biztosítási bejelentést megtenni?

Hogyan alakul az adó- és járulékfizetési kötelezettség az egyes jogviszonyok esetén?

Mikor lesz összhangban a biztosítotti bejelentés a járulékbevallással?

Milyen társadalombiztosítási ellátásra (táppénz, csed, gyed, baleseti táppénz) lesznek jogosultak?

Ezekre a kérdésekre nem mindig könnyű megadni a választ. Azonban két, szakmailag elismert előadónk, Széll Zoltánné és Dr. Bogdán Zsuzsanna előadásában iránymutatást, megoldást, választ kapnak ezen kérdésekre.

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>