MENNYIT ÉR A CÉGEM?
Felkészülés a cégvásárlásra és cégeladásra
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2020. június 17., szerda, 10.00–14.45, regisztráció 9.30-tól

Előadó(k):

10.00–14.45: Almási Levente
(partner, M&A, Cégértékelés, Vállalatfinanszírozás üzletágának vezetője, RSM Hungary)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 29.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20 kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 23.920 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5 kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 22.725 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30 kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 20.930 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5 kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 19.885 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

09.30–10.00: Regisztráció, kávészünet
10.00–12.00: Előadás 1. része
12.00–12.45: Ebédszünet, kávészünet
12.45–14.45: Előadás 2. része, Konzultáció
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet, valamint a térítésmentes állófogadásos büféebédet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve, ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

Egy társaság értékesítéséhez a tapasztalatok szerint egy számos feladattal tarkított út vezet, de a befektetett energia előbb-utóbb megtérül. Vagy azzal, hogy a tranzakciós folyamat végén ténylegesen belép egy új tulajdonos és a társaság működése végül még eredményesebb lesz, vagy úgy, hogy a felkészítés során elvégzett munka révén a társaság működése válik olajozottabbá, strukturáltabbá, ezáltal a tulajdonosok élete válik könnyebbé.

A társaság értékesítésére való felkészülés segít a vállalat értékének növelésében, cég fejlesztésében és a működés strukturáltabbá, átláthatóbbá tételében.

Kiknek ajánljuk az előadást? Azoknak a cégtulajdonosoknak, akik egy stabil üzletet építettek és szeretnénk azt tovább fejleszteni, vagy a társaság értékesítése szerepel a középtávú terveik között. Azon cégvezetők számára, akik egyszerre tulajdonosai és vezetői is cégüknek, bővülést terveznek, de szeretnének ehhez külső partnert, vagy menedzsmentet is bevonni. Ahol a cégtulajdonos átadná a stafétát a következő generációnak, vagy egy szakértő menedzsernek, de szeretné ezt az átmenetet jó előre megtervezni. Akik úgy érzik, cégük elérte a csúcspontot és most jó pénzért megválnának tőle akár azonnal, akár fokozatosan. Ahol a társaság vezetése független a tulajdonostól, de valamelyik fél már inkább az inaktív periódusát tervezné 3–5 éves időtávon.

Tematika:

Tények és hiedelmek – Mi határozhatja meg egy társaság értékét?

■ Rövid cégértékelési áttekintés: 2 bevett gyakorlati értékelési megközelítés

Félig tele, vagy félig üres a pohár? Egy tranzakció során mire fókuszálnak a vevők, mire fókuszáljunk eladóként?

■ Vevő: ajánlott vételár „fedi-e a valóságot” vs.

■ Eladó: gyors tranzakció, megfelelő adatszolgáltatás és elégséges tranzakciós „struktúra”

Kiszállási stratégia kialakítása

■ Milyen exit lehetőségek vannak a tulajdonos előtt?

■ Mikor kell kialakítani a kiszállási stratégiát?

■ Mi állhat egy sikeres exit útjában?

■ Felkészülés a társaság értékesítésére

Hogyan tegyük vonzóvá, eredményesebbé a cégünket?

■ A társaság vonzóbbá tétele és kiszállási terv kapcsolata

A cégünkért elérni kívánt és a jelenlegi ár kapcsolata

■ Hogyan növelhető a társaság értéke, hogyan közelíthető az eladó elvárása egy vevő árazási szintjéhez?

■ A felkészülés megvalósítási folyamata

■ Milyen területekre és miért kell fókuszálni a felkészülés során?

Mikor van szükség külső segítségre és hogyan tudnak külső szakértők értéket teremteni a társaság számára?

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>