Még nem ÁFA 365 Klub tag? Részletekért kattintson IDE! Belépés ÁFA 365 Klub tagoknak
Mesterséges Intelligencia (AI) és GPT a gyakorlatban (Videó)
MI stratégiaalkotás, MI kultúra megteremtése, Megbízható (Trustworthy) MI
+ GPT a mindennapokban
Értékesítés: 2024. július 31-ig. Megtekintés: 2024. december 31-ig.
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

Videó felvételének időpontja: 2024. február 9. (péntek)

VIDEÓ

4 db videó, 5 óra tananyag

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Háttéranyag elektronikus formában. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy az előadás időpontja (2024. február 9.) után leghamarabb 7 nappal (2024. február 16.) lehet a videót először megnézni, innentől kezdve legkésőbb 2024. december 31-ig lehet ingyenesen a videót korlátlan alkalommal megtekinteni. Fontos! Az értékesítés 2024. július 31-én zárul.

Előadó(k):

Dr. Barta Gergő
szenior menedzser, Deloitte Technológiai Tanácsadás Üzletág, Kockázatkezelési Tanácsadás

Helyszín:

ONLINE

Részvételi díj:

30% kedvezmény 2024. július 31-ig!

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 34.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 34.900 Ft + áfa/fő helyett 24.430 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 34.900 Ft + áfa/fő helyett 24.430 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 34.900 Ft + áfa/fő helyett 24.430 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 34.900 Ft + áfa/fő helyett 24.430 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

A mesterséges intelligencia (MI, AI) területe az elmúlt években hatalmas érdeklődést és intrikát váltott ki, köszönhetően a különféle iparágakban rejlő átalakulási lehetőségeknek. Ha valaha is elgondolkozott már a mesterséges intelligencia felszíne alatt rejlő bonyodalmakon, és arra törekszik, hogy felfedezze az AI lenyűgöző birodalmát, miközben belemerül annak gyakorlati alkalmazásaiba az üzleti környezetben, akkor átfogó mesterséges intelligencia tanfolyamunkat pontosan olyan egyénekre szabtuk, mint pl. Ön.

A mai rohanó és technológiailag fejlődő világban az AI kulcsfontosságú erővé vált, amely az innovációt és a hatékonyságot ösztönzi olyan szektorokban, mint a pénzügy, az egészségügy, a marketing és azon túl. Ahogy a szervezetek arra törekednek, hogy kihasználják az AI erejét, hogy versenyelőnyt szerezzenek, és adatközpontú döntéseket hozzanak, az AI alapjainak megértése elengedhetetlenné válik.

Kinek szól a képzés? MI-tanfolyamunkat aprólékosan úgy alakítottuk ki, hogy az AI holisztikus megértését biztosítsa, felölelve annak különböző aspektusait és alkalmazásait. Legyen szó üzleti szakemberről, aki a mesterséges intelligencia megoldásait szeretné integrálni vállalata működésébe, egy törekvő adattudósról, aki a gépi tanulás mélységeit szeretné felfedezni, vagy egyszerűen csak egy lelkes ember, aki szeretné megismerni a mesterséges intelligencia környezetét, ez a tanfolyam értékes betekintést és tudást kínál.

MI-tanfolyamunk legfontosabb elemei a következők:
Átfogó mesterséges intelligencia alapjai: Szerezzen szilárd alapot az alapvető fogalmak felfedezésével, beleértve a gépi tanulást, a mély tanulást és a szingularitás jelenségét, amelyek a modern AI építőkövei.
Változatos alkalmazások: Fedezze fel a mesterséges intelligencia alkalmazásának sokféle módját a mai világban, a marketingstratégiák fejlesztésétől a HR-gyakorlatok forradalmasításáig és a munka jövőjének átalakításáig.
Jogi és etikai megfontolások: Navigáljon a mesterséges intelligencia etika, az adatvédelem és a mesterséges intelligencia integrációjának jogi vonatkozásai összetett környezetében, biztosítva a felelős és megfelelő AI-használatot.
Iparspecifikus betekintés: Fedezze fel, hogyan alakítja át a mesterséges intelligencia különböző ágazatokat, például a pénzügyet, a telekommunikációt és az oktatást, a gyakorlati felhasználási esetekre és a kialakuló trendekre összpontosítva.
Innováció és fenntarthatóság: Merüljön el az AI szerepéről a társadalmi innovációban, a környezetvédelemben és a fenntartható fejlődésben.
Stratégiai megvalósítás: Tanulja meg, hogyan dolgozzon ki egy robusztus AI-stratégiát, és hogyan mozdítsa elő a mesterséges intelligencia átvételének kultúráját a szervezeten belül.
Ha jelentkezik MI-tanfolyamunkra, útnak indul, hogy feltárja a mesterséges intelligencia mélyreható potenciálját. Akár karrierjét szeretné előmozdítani, akár a technológiai fejlődés élvonalában kíván maradni, akár megalapozott döntéseket hoz vállalkozásán belül, ez a tanfolyam felvértezi azokat a tudást és eszközöket, amelyekkel boldogulni tud az AI-vezérelt korszakban.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy tisztázza a mesterséges intelligencia világát, és kihasználja képességeit a személyes és szakmai fejlődéshez. Csatlakozzon hozzánk még ma, és induljon el a mesterséges intelligencia univerzum és annak a vállalkozásokra és a társadalomra gyakorolt átalakító hatásának lenyűgöző felfedezésére.

Tematika:

Mesterséges Intelligencia (MI) a gyakorlatban

Bevezetés a Mesterséges Intelligenciába. ■ Definíció és áttekintés: Mi is az a Mesterséges Intelligencia? ■ A MI története és fejlődése. ■ Alkalmazási területek és példák a mindennapi életből. ■ MI alapfogalmak és technikák. ■ Adattudomány és MI: adatgyűjtés, előfeldolgozás, adattárolás. ■ Felügyelt, felügyelet nélküli és megerősítéses tanulás alapvetése. ■ Szupervízió és címkézett adatok fogalma. ■ Neurális hálózatok és mélytanulás alapjai. ■ Felügyelt tanulás. ■ Mi a felügyelt tanulás és hogyan működik? Algoritmusok: döntési fák, k- legközelebbi szomszéd, lineáris regresszió. ■ Példa: Képfelismerés a CIFAR-10 adathalmazon. ■ Felügyelet nélküli tanulás. ■ Felügyelet nélküli tanulás alapelvei. ■ Klaszterezés és dimenziócsökkentés. ■ Példa: ügyfélkörök az egy bank tranzakciós adataiból. ■ Megerősítéses tanulás. ■ Megerősítéses tanulás alapjai és alkalmazásai. ■ Ügynök, környezet, akciók és jutalmak. ■ Q-learing és a jutalmazási rendszerek. Példa: Bot tanítása a sakkjátékhoz. ■ Mesterséges Intelligencia az üzleti világban. ■ MI szerepe a vállalatokban és üzleti folyamatokban. ■ Piaci trendek és lehetőségek. Chatbotok, ügyfélszolgálati automatizálás, prediktív analitika példák. ■ Etikai és társadalmi kérdések a Mesterséges Intelligenciában. ■ Adatvédelem és felhasználói magánélet. ■ Torzítás és diszkrimináció a MI-ben. Felelősségteljes fejlesztés és alkalmazás. ■ A jövő kilátásai. ■ A MI további fejlődésének irányai. ■ Emberi-mesterséges intelligencia együttműködés. Az MI hatása a munkaerőpiacra és az oktatásra.

A GPT alkalmazása a mindennapokban

Bevezetés a GPT-be és a természetes nyelvi feldolgozásba. ■ A GPT (Generative Pre-trained Transformer) modell alapelvei. ■ Természetes nyelvi feldolgozás (NLP) jelentősége és alkalmazásai. ■ A GPT szerepe a NLP fejlődésében. GPT alapok és működési elvek. ■ A transzformátor architektúra és a modell struktúrája. ■ Előtanítás és finomhangolás a GPT esetében. ■ Tokenizáció és szöveggenerálás a GPT modellben. ■ GPT-3 és alkalmazási területei. ■ GPT-3 jellemzői és mérete. Kreatív szöveggenerálás és írássegédlet. Chatbotok, virtuális asszisztensek és ügyfélszolgálati automatizáció. ■ Tartalomkészítés és kreatív projektek. Blogbejegyzések, cikkek és novellák írása a GPT segítségével. Művészi alkotások generálása: képzőművészet, zene és költészet. Kihívások és korlátok a kreatív alkotásokban. ■ Üzleti és Professzionális Felhasználások. ■ Üzleti dokumentumok és jelentések generálása. Piackutatás és versenyképességi elemzések. A GPT szerepe a szakmai kommunikációban és prezentációkban. ■ Oktatás és tudományos kutatás. ■ Tanulási segédletek és jegyzetírás a GPT-vel. Tudományos cikkek összefoglalása és referálása. Az etikus felhasználás és a források átláthatósága. ■ Etikai kérdések és társadalmi hatások. ■ Hamis információk terjedése és a GPT szerepe. Torzítások és diszkrimináció a generált tartalmakban. A felhasználók felelőssége és a gépi generált tartalom ellenőrzése. ■ A jövő kilátásai. ■ A GPT fejlesztésének irányai és a modell skálázhatósága. Emberi-komputer együttműködés és az AI segédeszköz szerepe. Az AI szerepe az információs társadalom alakításában.

Megbízható Mesterséges Intelligencia

A megbízható MI dimenziói. ■ Etikus és pártatlan MI fejlesztése. ■ Robosztusság és megbízhatóság az MI rendszerekben. ■ Magyarázhatósági, interpretációs kihívások. Adatvédelem és transzparens adatfelhasználás. ■ Felelősségvállalási kérdések. ■ Megbízható MI a gyakorlatban.

Mesterséges Intelligencia stratégia, Mesterséges Intelligencia kultúra

MI üzleti felhasználásai (áttekintő). ■ A MI fejlesztés és implementáció alapkövei. ■ MI adaptáció előfeltételei, a kultúra megteremtése. ■ Adatmenedzsment gyakorlati kérdései. MI stratégiaalkotás és lépések. ■ Külső kompetenciák MI projektekben. ■ Emberi tényezők, emberi erőforrások.

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS