Még nem ÁFA 365 Klub tag? Részletekért kattintson IDE! Belépés ÁFA 365 Klub tagoknak
MESTERSÉGES INTELLIGENCIA (MI) – Digitális adattól a MI-ig, Szabályozás, Adattulajdon
Datafikáció és a MI, the Big Picture + MI és szabályozás, útban az adattulajdon felé
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2024. március 1. (péntek), 09.00–13.30, regisztráció 8.30-tól

TANTERMI vagy ÉLŐ/ONLINE vagy VIDEÓ/E-LEARNING

tantermi

Személyes részvétel. Napközben térítésmentes catering (reggeli édes/sós sütemények, kávé, tea, ásványvíz). Íróeszköz, háttéranyag nyomtatott és elektronikus formában, WIFI. Az előadás alatt, egy-egy témablokk után kérdezési lehetőség. Parkolási lehetőség térítés ellenében. Korlátlan hozzáférést biztosítunk 2024. augusztus 31-ig a konferenciáról készült videó utólagos megtekintéséhez + 1.990 Ft + áfa áron.

élő

Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő előadás előtt és közben online kérdezési lehetőség. Háttéranyag elektronikus formában. Korlátlan hozzáférést biztosítunk 2024. augusztus 31-ig a konferenciáról készült videó utólagos megtekintéséhez + 1.990 Ft + áfa áron.

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Háttéranyag elektronikus formában. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy az előadás időpontja (2024. március 1.) után leghamarabb 7 nappal (2024. március 8.) lehet a videót először megnézni, innentől kezdve legkésőbb 2024. augusztus 31-ig lehet ingyenesen a videót korlátlan alkalommal megtekinteni.

Előadó(k):

Dr. Parti Tamás
MOKK Adatkutató Alintézet vezetője, Budapesti Közjegyzői Kamara elnöke, Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnökhelyettese, ELTE ÁJTK Jogi Továbbképző Intézet oktatója

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

30% kedvezmény 2024. február 29-ig!

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 34.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 34.900 Ft + áfa/fő helyett 24.430 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 34.900 Ft + áfa/fő helyett 23.210 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 34.900 Ft + áfa/fő helyett 24.430 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 34.900 Ft + áfa/fő helyett 23.210 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.30–09.00: Regisztráció
09.00–11.00: Előadás 1. része
11.00–11.30: Kávészünet
11.30–13.30: Előadás 2. része
A tantermi részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz!
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

A mesterséges intelligencia (MI, AI) területe az elmúlt években hatalmas érdeklődést és intrikát váltott ki, köszönhetően a különféle iparágakban rejlő átalakulási lehetőségeknek. Ha valaha is elgondolkozott már a mesterséges intelligencia felszíne alatt rejlő bonyodalmakon, és arra törekszik, hogy felfedezze az AI lenyűgöző birodalmát, miközben belemerül annak gyakorlati alkalmazásaiba az üzleti környezetben, akkor átfogó mesterséges intelligencia tanfolyamunkat pontosan olyan egyénekre szabtuk, mint pl. Ön.

A mai rohanó és technológiailag fejlődő világban az AI kulcsfontosságú erővé vált, amely az innovációt és a hatékonyságot ösztönzi olyan szektorokban, mint a pénzügy, az egészségügy, a marketing és azon túl. Ahogy a szervezetek arra törekednek, hogy kihasználják az AI erejét, hogy versenyelőnyt szerezzenek, és adatközpontú döntéseket hozzanak, az AI alapjainak megértése elengedhetetlenné válik.

Kinek szól a képzés? MI-tanfolyamunkat aprólékosan úgy alakítottuk ki, hogy az AI holisztikus megértését biztosítsa, felölelve annak különböző aspektusait és alkalmazásait. Legyen szó üzleti szakemberről, aki a mesterséges intelligencia megoldásait szeretné integrálni vállalata működésébe, egy törekvő adattudósról, aki a gépi tanulás mélységeit szeretné felfedezni, vagy egyszerűen csak egy lelkes ember, aki szeretné megismerni a mesterséges intelligencia környezetét, ez a tanfolyam értékes betekintést és tudást kínál.

MI-tanfolyamunk legfontosabb elemei a következők:
Átfogó mesterséges intelligencia alapjai: Szerezzen szilárd alapot az alapvető fogalmak felfedezésével, beleértve a gépi tanulást, a mély tanulást és a szingularitás jelenségét, amelyek a modern AI építőkövei.
Változatos alkalmazások: Fedezze fel a mesterséges intelligencia alkalmazásának sokféle módját a mai világban, a marketingstratégiák fejlesztésétől a HR-gyakorlatok forradalmasításáig és a munka jövőjének átalakításáig.
Jogi és etikai megfontolások: Navigáljon a mesterséges intelligencia etika, az adatvédelem és a mesterséges intelligencia integrációjának jogi vonatkozásai összetett környezetében, biztosítva a felelős és megfelelő AI-használatot.
Iparspecifikus betekintés: Fedezze fel, hogyan alakítja át a mesterséges intelligencia különböző ágazatokat, például a pénzügyet, a telekommunikációt és az oktatást, a gyakorlati felhasználási esetekre és a kialakuló trendekre összpontosítva.
Innováció és fenntarthatóság: Merüljön el az AI szerepéről a társadalmi innovációban, a környezetvédelemben és a fenntartható fejlődésben.
Stratégiai megvalósítás: Tanulja meg, hogyan dolgozzon ki egy robusztus AI-stratégiát, és hogyan mozdítsa elő a mesterséges intelligencia átvételének kultúráját a szervezeten belül.
Ha jelentkezik MI-tanfolyamunkra, útnak indul, hogy feltárja a mesterséges intelligencia mélyreható potenciálját. Akár karrierjét szeretné előmozdítani, akár a technológiai fejlődés élvonalában kíván maradni, akár megalapozott döntéseket hoz vállalkozásán belül, ez a tanfolyam felvértezi azokat a tudást és eszközöket, amelyekkel boldogulni tud az AI-vezérelt korszakban.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy tisztázza a mesterséges intelligencia világát, és kihasználja képességeit a személyes és szakmai fejlődéshez. Csatlakozzon hozzánk még ma, és induljon el a mesterséges intelligencia univerzum és annak a vállalkozásokra és a társadalomra gyakorolt átalakító hatásának lenyűgöző felfedezésére.

Tematika:

■ Datafikáció: a digitális adattól az MI-ig ■ Adat, adat, adat és sosem lesz vége ■ Digitális világ mint az emberi kultúra új rétege ■ Mi múlik az adatokon? ■ Jelentés/adat/információ/tudás elhatárolási kérdések ■ Big Data paradigma ■ Adat/érték relációk  Információ és innováció ■ Mit értünk MI alatt? A Big Data, a gépi tanulás és az adattudomány kölcsönhatásai ■ MI és adatstratégia ■ MI és adatkutatás ■ MI mint információforrás ■ MI rendszerszemléletű megközelítései ■ Rendszerelméleti bevezetés, bonyolult vagy komplex? Formális, következetes, vagy valami más? ■ MI működése. Nem-linearitás és emergenciák? ■ Kompexitás problematikája és MI ■ Miért nem vonjuk be mélyebben a MI-t az irányításba? ■ A döntés problematikája ■  Irányítás kérdése ■ MI irányításának feltételei ■ Szabályozási tanulságok ■ MI társadalmi megközelítései ■ A jogrendszerek MI modelljei ■ Humán alkalmazkodás az MI-hez ■ Human in the loop  MI kölcsönhatásai a komplex rendszerekben MI, jog és társadalom ■ Mit érnek a jóslatok? Felvilágosodás most? ■ Legfontosabb tulajdonságaink a MI korában, az alkalmazkodás gyakorlata ■ A legerősebb MI-ért folytatott verseny ■ A verseny jellemzői és hatása a szabályozásra ■ MI jogrendszeri szabályozására tett kísérletek az Euro–Atlanti régióban és azon túl [EU (Data Act, MI Act), UK, USA, Kanada, Kína, G7, OECD] ■ Adatbiztonság és szabályozás, az MI adatvédelmi kockázatai ■ Datafikáció jogrendszeri kölcsönhatásai ■ Korlátozó szabályozások ■ GDPR Adatbázisok védelme ■ Szellemi alkotások joga  IPR  Titokvédelem Tulajdoni szimulációk (kötelmi jogi megoldások)Büntetőjogi/szabálysértési és egyéb szabályozás ■ MI jogrendszeri kölcsönhatásai ■ Szabályozható-e a MI? ■ MI és a tulajdonjog ■ „Adattulajdon”, a tulajdonhoz és örökléshez való jog az adatok vonatkozásában Adat–érték–vagyon–tulajdon relációk, a digitális adatok helye a szabályozásban ■ Alkotmányok és magánjogi szabályok ■ Közjogi és magánjogi megközelítések, vagyonjogi rendszerek ■ Adatjogok, az „adattulajdon” európai megközelítései ■ Szabályozási szükségszerűségek

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS