MUNKAJOG, MUNKAÜGY 2019
Aktuális munkajogi tudnivalók és teendők
Mielőtt szabadságra mennénk...
BUDAPEST
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2019. június 27., csütörtök, 10.00–14.45, regisztráció 9 órától.

Előadó(k):

10.00–14.45: Dr. Horváth István 

(munkajogász, ügyvéd, tanszékvezető egyetemi docens, ELTE ÁJK Munkajogi Tanszék)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 29.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 23.920 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 22.725 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 20.930 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 19.885 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

09.00–10.00: Regisztráció, kávészünet
10.00–12.00: Előadás 1. része
12.00–12.45: Ebédszünet, kávészünet
12.45–14.45: Előadás 2. része
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet, valamint a térítésmentes állófogadásos büféebédet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve, ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

Az előadás – a részletes konzultáció lehetőségét is biztosítva – a Munka Törvénykönyve 2018-ban életbe lépett és 2019-ben életbe lépő új szabályaira és a legfrissebb ítélkezési gyakorlatra is figyelemmel foglalkozik a munkaügy aktuális kérdéseivel, amelyek gyakorta adnak feladatot humánpolitikusoknak, ügyvezetőknek, ügyvédeknek és jogászoknak egyaránt. 

Kihirdetésre került a 2019. évi XXXIV. törvény az Európai Unió adatvédelmi reformjának végrehajtása érdekében szükséges törvénymódosításokról – benne a Munka Törvénykönyve és a munkaügyi ellenőrzés szabályainak módosításával.

Tematika:

Hogyan alkalmazzuk együttesen a GDPR-t és a Munka Törvénykönyve módosított szabályait?

■ Mely esetben kérhetünk a munkahelyen ujjlenyomatot a munkavállalótól?

Tudja, hogy a munkáltatónak tájékoztatnia kell munkavállalóit személyiségi jogai korlátozásáról? Mit írjunk a tájékoztatóba a korlátozás szükségességét és arányosságát alátámasztandó?

■ Kitől kérhető erkölcsi bizonyítvány a munkaviszony létesítéséhez?

■ Mire használható a magáncélú használatot lehetővé tévő megállapodás hiányában a munkáltató számítógépe? Munkaviszonnyal összefüggő cél a házastárs értesítése emailben a váratlan túlóraelrendelésről a cég laptopjáról?

Miként változtak a munkaügyi ellenőrzésről szóló törvény szabályai?

Ha távmunkást alkalmaznak – melyek 2019 új munkavédelmi feltételei

■ A versenytilalmi megállapodás és a tanulmányi szerződés – Mit tartalmaz a Kúria Közigazgatási és Munkaügyi Kollégiumának új véleménye?

Ismétlés: az év elején életbe lépett új munka- és pihenőidő-szabályokról

■ Ha nyáron járna le a munkaidőkeret tartama – elszámolási tudnivalók

Ha nyár – szabadság: kiadás, elszámolás, megszakítás

■ A Kúria „friss ítéleteiből

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>