KEZDET ÉS A VÉG — A munkaszerződés megkötése, a munkaviszony megszüntetése (Videó)
Mennyibe kerülhet a jogellenes megszüntetés?
Értékesítés: 2023. január 16-ig. Megtekintés: 2023. február 28-ig.
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

Videó felvételének időpontja: 2022. október 19. (szerda)

VIDEÓ

2 részes videó (összesen 180 perc)

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja (2022. október 19.) után legkésőbb 2023. február 28-ig lehet a videót megtekinteni. Fontos! A MEGHOSSZABBÍTOTT értékesítés 2023. január 16-án zárul.

Előadó(k):

Dr. Horváth István
munkajogász, ügyvéd, ELTE ÁJK Munkajogi Tanszék tanszékvezető egyetemi docense

Helyszín:

ONLINE

Részvételi díj:

30% kedvezmény 2023. január 16-ig!

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 28.400 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 28.400 Ft + áfa/fő helyett 19.880 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 28.400 Ft + áfa/fő helyett 19.880 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 28.400 Ft + áfa/fő helyett 19.880 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 28.400 Ft + áfa/fő helyett 19.880 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

A kezdet: A munkáltató szempontjából fontos, hogy a munkaviszony létesítésekor a munkaszerződésben mennyire „köti meg magát”. Gazdasági érdekeire is figyelemmel mit érdemes a munkaszerződés helyett például a munkaadó szabályzatában rendezni.

A vég: Milyen szempontok alapján választhat a munkáltató a felmondás és az azonnali hatályú felmondás alkalmazása között? Miért és milyen tartalommal érdemes ekkor a közös megegyezéssel történő megszüntetésre ajánlatot tenni? Ha pedig például „eltűnik” a munkavállaló, a munkáltatói megszüntetés helyett van-e kedvezőbb megoldás a munkáltató számára?

Amennyiben ha mégsem sikerül a jogszerű „elválás”, mitől függ, mennyibe kerül ez a pervesztes munkáltatónak?

Valamint, ha a munkavállaló szünteti meg jogellenesen a munkaviszonyát, mi lehet a legpraktikusabb módja az átalány kártérítésre vonatkozó munkaadói igény érvényesítésének?

Tematika:

Mit írjunk és mit hagyjunk ki munkaadóként a munkaszerződésből?

Hogyan számítsuk a próbaidőt?

Megállapodás a munkaviszony mellett – a tanulmányi szerződés és versenytilalmi megállapodás ítélkezési gyakorlatából

Kivel köthető „vezetői” munkaszerződés?

Mikor kötelező a munkaszerződés-módosítás és mely esetben kell erre a munkáltatónak ajánlatot tennie?

Munkaviszony-megszüntetés közös megegyezéssel – a lehetséges tartalom és a megállapodás érvénytelensége

A munkáltatói felmondás – az indokolás eltérése határozatlan és a határozott idejű munkaviszony esetén

Az azonnali hatályú felmondás 3 esete

Mely esetben jogellenes a munkaadói és a munkavállalói munkaviszony-megszüntetés?

■ Mennyibe kerülhet a jogellenes (azonnali hatályú) felmondás?

Miként állapítható meg a munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos negatív diszkrimináció vagy joggal való visszaélés a munkaügyi perben?

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS