MUNKAVÁLLALÓK MEGFIGYELÉSE (a GDPR alapján)
Adatkezelés, Adatvédelem, Munkáltató és munkavállaló jogai és kötelezettségei
E-mail, Számítógép-használat, Internetforgalom, Közösségi hálózatok, Mobiltelefon, Laptop, Álláspályázat, Kamerás és GPS megfigyelés, Gyakorlati tapasztalatok
BUDAPEST
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2019. március 18., hétfő, 10.00–14.45, regisztráció 9 órától.

Előadó(k):

10.00–14.45: Dr. Bölcskei Krisztián

(jogász, vezető adatvédelmi tanácsadó, Adatvédelmi Auditor Cégcsoport)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 29.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 23.920 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 22.725 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 20.930 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 19.885 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

09.00–10.00: Regisztráció, kávészünet
10.00–12.00: Előadás 1. része
12.00–12.45: Ebédszünet, kávészünet
12.45–14.45: Előadás 2. része
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve ha valaki külön ebédet vagy őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.
Ebéd: A helyszínen étterem működik, ahol az előre igényelhető 3 fogásos menüebéd ára: 1.500 Ft + áfa; vagy a közelben számos (gyors)étterem található!

Tematika:

Kinek ajánljuk a konferenciát? A vállalaton belüli adatok és információk kezeléséért felelősséggel tartozóknak; cégvezetőknek; HR szakembereknek; adatvédelmi, adatbiztonsági felelősöknek; ügyvédeknek, jogászoknak, jogtanácsosoknak; IT biztonsággal foglalkozó vezetőknek, munkatársaknak; compliance officereknek.

Milyen eszközökkel és hogyan ellenőrizheti legális keretek között a munkáltató a munkavállaló munkavégzését? Miként lehet betekinteni a munkavállalók levelezésébe, számítógép-használatába? Az internetforgalom, a közösségi hálózatok használata miként felügyelhető? Melyek a kamerás és GPS megfigyelés lehetőségei? Melyek az adatkezelési szabályok az álláspályázatnál és a munkaviszony fennállása alatt? Milyen jogai vannak a munkavállalóknak az adatkezelés során és milyen munkaviszonyból származó kötelességei? Miként biztosítható a munkáltató jogos gazdasági érdekeinek, jó hírnevének és üzleti titkainak védelme?

Tematika:

■ Mi az adatvédelem? Kell ez nekünk? Vonatkozó jogszabályok és alapfogalmak bemutatása

Vannak adatvédelemmel kapcsolatos törvényi kötelezettségeink? Az előttünk álló feladatok a hatályos szabályozás fényében

■ Miért kell bevonni a munkavállalókat a törvényi kötelezettségek teljesítésébe?

■ Mi a munkahelyi adatkezelések jogalapja?

Álláspályázatra jelentkezés és munkáltatói háttérvizsgálat

■ Alkalmasság és előélet igazolása

Adattovábbítás kérdésköre

■ Elektronikus megfigyelés jogalapja, korlátai

Kamerás megfigyelés érdekességei a gyakorlatban

■ Ellenőrizhetem a céges laptopot?

Az e-mail fiókok megfigyelése szabályos?

■ GPS-követés

Hogyan kell a céges mobiltelefon használatát jogszerűen ellenőriznem?

■ Munkavállalók jogai és joggyakorlásuk elősegítése

Szankciók

■ Biometrikus adatok fogalma és kezelése

Tipikus hibák, hiányosságok a gyakorlatban, példákkal

■ Konzultáció

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>