Még nem ÁFA 365 Klub tag? Részletekért kattintson IDE! Belépés ÁFA 365 Klub tagoknak
MUNKAVÉDELEM 2023 (Videó)
A munkavédelem változó szabályai 2023. január 1-jétől
Értékesítés: 2023. december 31-ig. Megtekintés: 2024. március 31-ig.
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

Videó felvételének időpontja: 2023. január 25. (szerda)

VIDEÓ

2 db videó, 3 óra tananyag

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja (2023. január 25.) után leghamarabb 7 nappal (2023. február 1.) lehet a videót először megnézni, innentől kezdve legkésőbb 2024. március 31-ig lehet a videót korlátlan alkalommal megtekinteni. Fontos! Az értékesítés 2023. december 31-én zárul.

Előadó(k):

Dr. Dudás Katalin 

munkajogász, ügyvéd, ELTE ÁJK Munkajogi Tanszék megbízott oktatója

Helyszín:

ONLINE

Részvételi díj:

30% kedvezmény 2023. december 31-ig!

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 31.400 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 31.400 Ft + áfa/fő helyett 21.980 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 31.400 Ft + áfa/fő helyett 21.980 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 31.400 Ft + áfa/fő helyett 21.980 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 31.400 Ft + áfa/fő helyett 21.980 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

A parlament elé benyújtott salátatörvény (T/1845) a munkavédelemről szóló törvényt is módosítani tervezte, melyet a Parlament megszavazott és elfogadott. Az előadás elsősorban a 2023-as változások bemutatására összepontosít, de az előadó kitér a munkavédelmi aktualitásokra és a munkabalesetekkel összefüggő tanulságos bírósági ügyek bemutatására is.

Az előadást nem csak munkavédelmi szakemberek számára ajánljuk, hanem munkáltatóknál a munkavédelemmel, munkabalesetekkel foglalkozó, humán területen dolgozóknak is.

Tematika:

Mit jelent az, hogy a munkavédelmi oktatási tematika elkészítéséhez szakember kell?

A kockázatértékelés kiegészítő szabályai

Mennyivel kerül többe a munkavédelemre fordítandó költség a módosítás után?

A bejelentési kötelezettségek köre bővült:

■ A rákkeltő anyagok használata

■ Az építési munkahelyen történő munkavégzések

Biológia tényezőknek kitett munkavállalókról jegyzék

Éles vagy hegyes eszközök használata

Hogyan kell vezetni a baleseti nyilvántartást?

■ Foglalkozási betegségek és foglalkozási expozíció bejelentésének szabályai

Munkavédelmi aktualitások

■ Munkabalesetekkel és üzemi balesetekkel összefüggő tanulságos bírósági ügyek

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS