Nemzetközi ügyletek ÁFA-ja és számlázása 2021-2022
Elmélet + Gyakorlat
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS
Könyvelők: 8 kreditpont 
Adótanácsadók, (okl.) adószakértők: 9 kreditpont
Könyvvizsgálók: 1 kreditpont

Időpont:

2021. szeptember 28. (kedd), 09.30–16.30, regisztráció 9 órától

TANTERMI vagy ÉLŐ/ONLINE

tantermi

Személyes részvétel. Napközben térítésmentes catering (reggeli édes/sós sütemények, kávé, tea, ásványvíz, ebédszünetben fóliázott óriásszendvics). Íróeszköz, jegyzettömb, WIFI. A képzés alatt, egy-egy témablokk után kérdezési lehetőség. A tantermi képzés időpontjában az aktuális járványügyi szabályok érvényesek. A tantermi képzés áfamentes. KREDITPONTOK.

élő

Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő képzés előtt és közben online kérdezési lehetőség. Az élő/online képzés áfamentes. KREDITPONTOK.

Előadó(k):

09.30–16.30: Dr. Csátaljay Zsuzsanna
áfa szakértő, jogász

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Kedvezmények 2021. szeptember 24-ig!

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 20.900 Ft/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (2.000 Ft kedvezmény): 20.900 Ft/fő helyett 18.900 Ft/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (3.000 Ft kedvezmény): 20.900 Ft/fő helyett 17.900 Ft/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (4.000 Ft kedvezmény): 20.900 Ft/fő helyett 16.900 Ft/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (5.000 Ft kedvezmény): 20.900 Ft/fő helyett 15.900 Ft/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

09.00–09.30: Regisztráció
09.30–11.00: Előadás 1. része
11.00–11.15: Szünet
11.15–12.45: Előadás 2. része
12.45–13.15: Ebédszünet
13.15–14.45: Előadás 3. része
14.45–15.00: Szünet
15.00–16.30: Előadás 4. része
A tantermi részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, az ebédszünetben kapott óriásszendvicset, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz!
A tantermi és az élő/online képzés áfamentes. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

Kiváló gyakorlati előadó, szuper árak, rengeteg kreditpont! Új tematika, amely a 2021-es és 2022-es törvényváltozásokat is tartalmazza!

Tematika:

Távértékesítés

■ A távértékesítés fogalma

■ Új teljesítési hely szabályok a távértékesítésre – közösségi és import távértékesítés

■ A 10 ezer eurós szabály

Egyablakos rendszer szabályai

■ Uniós, nem uniós, import egyablakos rendszer

■ Áfa-fizetés, Bevallás, Adó-visszaigénylés, Nyilvántartás

A  más tagállami magánszemélyek felé, részére nyújtott szolgáltatásokra is alkalmazható az egyablakos rendszer. Melyek a feltételei?

Elektronikus platformok megadóztatása

Termékimport új szabályai – az egyszerűsített vagy különleges eljárás

A más tagállami és harmadik országos adóalanyok felé teljesített termékértékesítések és szolgáltatásnyújtások szabályai

Közösségi adómentes és az exportértékesítés szabályai

■ Láncértékesítés és a háromszögügylet

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>