NONPROFIT GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK 2019
Működés, Számvitel, Adózás
BUDAPEST
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2019. március 4., hétfő, 09.00–13.00, regisztráció 8 órától.

Előadó(k):

09.00–13.00: Gottgeisl Rita 

(könyvvizsgáló, adószakértő, Adótanácsadók Egyesülete Nonprofit Tagozatának elnöke)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 29.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 23.920 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 22.725 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 20.930 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 19.885 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.00–09.00: Regisztráció, kávészünet
09.00–10.50: Előadás 1. része
10.50–11.10: Kávészünet
11.10–13.00: Előadás 2. része
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

Kinek szól a konferencia? A nonprofit gazdasági társaságok vezetőinek, ügyintézőinek, valamint az őket könyvelő kollégáknak. Az előadás áttekinti és bemutatja a nonprofit gazdasági társaságok tavaszi-nyári tennivalóit, a könyvelési, adózási és egyéb adminisztrációs feladatait a zárás tapasztalatainak, illetve a 2018-as és 2019. január 1-jei változások tükrében.

Tematika:

SPECIÁLIS SZABÁLYOK:

Közhasznúság ■ Nonprofit jelleg kötelezettségei ■ Eltérés és azonosság a gazdasági társaságokkal összevetve

ALAKULÁS, ALAPÍTÁS:

Társasági forma ■ Határidő ■ Teendők (Cégbíróság, NAV közhasznú minősítés) ■ Átalakulással létrejövő nonprofit gazdasági társaság ■ Forma-váltás (társasági szerződés!) ■ Beolvadás, összeolvadás, kiválás, szétválás (feltételek, teendők) ■ Új alapítású nonprofit gazdasági társaság ■ Gazdasági társaságokra vonatkozó szabályok (PTK.) ■ Speciális szabályok (nonprofit) ■ Határidők, teendők (Cégbíróság, NAV, KSH stb.)

MŰKÖDÉS:

Működési keretek ■ Taggyűlés ■ Ügyvezető ■ Felelősség ■ FB ■ Könyvvizsgáló ■ Összeférhetetlenség ■ Vállalkozási területek ■ Adminisztráció, könyvvitel és beszámoló ■ Tevékenységek elkülönítése ■ Bevételek – kiadások ■ Könyvvezetés ■ Pályázati elszámolási rendszer kialakítása ■ Könyvelő ■ Könyvvizsgáló ■ Beszámolófajták ■ Közzététel ■ Foglalkoztatás ■ Speciális foglalkoztatási formák ■ Ösztöndíjas, önkéntes, közfoglalkoztatott és egyszerűsített foglalkoztatott ■ Kapcsolódó adók és járulékok (SZJA, TB, SZHJ, RHJ, a pénzbeni és természetbeni juttatások esetén bejelentési, nyilvántartási, bevallási szabályok) ■ Adózás ■ ÁFA ■ Számlázás ■ Társasági adó ■ Speciális kedvezmények a társasági adónál, az ÁFA-nál és a szakképzési hozzájárulásnál ■ Egyéb kivételek az egyes adónemeknél ■ SZJA 1% lehetőség

MEGSZŰNÉS:

■ Vagyonfelosztás ■ Záró bevallások

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>