OFFSHORE CÉGEK ÉS VIRTUÁLIS BANKOLÁS 2019
Banktitok, Automatikus banki adatszolgáltatás, Tényleges tulajdonos, Cashcard, Készpénz helyettesítő megoldások, Rejtett tulajdonos
BUDAPEST
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2019. május 24., péntek, 09.00–13.00, regisztráció 8 órától.

Előadó(k):

09.00–13.00: Dr. Fülöp Péter

(ügyvéd, adótanácsadó)

09.00–13.00: Suppan Márton

(alapító, Peak Financial Services)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 29.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 23.920 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 22.725 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 20.930 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 19.885 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.00–09.00: Regisztráció, kávészünet
09.00–11.00: Előadás 1. része
11.00–11.20: Kávészünet
11.20–13.00: Előadás 2. része
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

Egy különleges, de igencsak aktuális szakmai képzést ajánlunk a figyelmébe: Megszűnt a banktitok és ezáltal az offshore cégstruktúrák is megváltoztak. Hogyan tovább? Tulajdonosok, cégvezetők és ügyvédek szakmai napja.

Jelentősen átalakult az ellenőrzött külföldi társaságok (offshore cégek) szabályozása, a vonatkozó uniós irányelv hatására. A módosítás szerint a belföldi magánszemély-tulajdonosok 50%-os részesedése esetén merülhet fel egy külföldi személy vagy vállalkozás offshore minősítése az eddigi 10% helyett. Ezen kívül vizsgálni kell a belföldi társaságiadó-alanyok üzletrészhányadát, szavazati arányát vagy nyereségrészesedét is.

Az új szabályok szerint offshore státuszról csak akkor lehet beszélni, ha az adott külföldi személy kevesebb mint feleannyi adót fizet ténylegesen, mint amennyit magyar tao-alanyként fizetne. Ugyanakkor akár a belföldi társaságok külföldi telephelye is offshore státuszt kaphat, ha nem tud érdemi gazdasági tevékenységet felmutatni. Ezenkívül a magánszemélyek szankciók nélkül vehetik a saját nevükre azokat az üzletrészeket, részvényeket, amelyeket eddig külföldi személyek (akár offshore cégeik) tartottak tulajdonukban.

Tematika:

Megszűnt a banktitok, hogyan tovább?

■ Banki adatszolgáltatásról szóló OECD modell egyezmény főbb pontjai

A részes és partner országok köre

■ Az adatszolgáltatás tartalma

Az érintettek köre

■ Offshore cégek bankszámla nélkül

A tényleges tulajdonos fogalma

■ Cashcard

Készpénz helyettesítő megoldások

■ Mit lehet és mit nem?

Átlátható céges struktúrák

■ Rejtett tulajdonos offshore cég nélkül

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>