ONLINE ÉS E-SZÁMLÁZÁS A GYAKORLATBAN 2020
Számlázás egyszerűen 2020. július 1-től
2020. október 1-től durva NAV razziák jönnek!
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2020. október 26., hétfő, 09.30–15.15, regisztráció 9 órától

TANTERMI KÉPZÉS vagy ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS vagy VIDEÓ/E-LEARNING

tantermi

Személyes részvétel. Napközben térítésmentes catering (reggeli édes/sós sütemények, kávé, tea, ásványvíz). Íróeszköz, jegyzettömb, WIFI. A képzés alatt, egy-egy témablokk után kérdezési lehetőség. Ezen a képzésen maximum 50 vehet személyesen részt, betartva a járványügyi védekezés előírásait (távolságtartás, kézfertőtlenítő, maszkviselés lehetősége, zárt fóliázott ételek)!

élő

Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő képzés végén online kérdezési lehetőség.

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja (október 26.) után leghamarabb 7 nappal (november 2.) lehet a videót megnézni, innentől kezdve 10 nap áll rendelkezésre a megtekintésre (tehát legkésőbb november 12-ig).

Előadó(k):

09.30–15.15: Kácsor István
(programozó, rendszerszervező, alapító, tulajdonos, Parola Kft.)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Mindhárom képzési formánál ugyanannyi a részvételi díj! Az INTERNETES JELENTKEZÉS gomb megnyomása után a webshopban válassza ki, hogy milyen módon szeretné a képzést meghallgatni/megtekinteni. 
Fontos! A webshop fejlesztés alatt van, így kérjük Önt, hogy a “KOSÁR“-ban a részvételi adatok mellett a “Megjegyzés” sorba legyen szíves beírni: TANTERMI KÉPZÉS vagy ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS vagy VIDEÓ/E-LEARNING. Az aktuális kormányzati intézkedéseket figyelembe véve, a tantermi képzést választóknak lehetőséget biztosítunk átsorolásukat kérni az ÉLŐ/ONLINE vagy VIDEÓ/E-LEARNING képzésre.
Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 21.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (2.000 Ft kedvezmény): 21.900 Ft + áfa/fő helyett 19.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (3.000 Ft kedvezmény): 21.900 Ft + áfa/fő helyett 18.900 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (4.000 Ft kedvezmény): 21.900 Ft + áfa/fő helyett 17.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (5.000 Ft kedvezmény): 21.900 Ft + áfa/fő helyett 16.900 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

09.00–09.30: Regisztráció, kávészünet
09.30–12.00: Előadás 1. része
12.00–12.45: Ebédszünet, Kávészünet
12.45–15.15: Előadás 2. része + Konzultáció
A tantermi részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet, valamint a szendvicsebédet (zárt, fóliázott).
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve, ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

2020. július 1-jétől adóértékhatárra tekintet nélkül kötelezővé vált az online számlakiállítás vagy más néven kibocsátói elektronikus adatszolgáltatás, ha a vevő is adóalany. 2021-től pedig a magánszemélyek felé kiállított számlára is igaz lesz ez. 2020. szeptember 30-án lejár a türelmi idő, 2020. október 1-jétől indul a szankcionálás!

A tanfolyam az elméleti tudás gyakorlati oldalát hivatott bemutatni. Hogyan valósítható meg a változó rendeletek alapján egy jó számlázási gyakorlat? Mire kell figyelni? Milyen új követelményeket hozott a számlakészítés tekintetében az online számla? Hogyan tudunk megfelelni a szigorú követelményeknek? Mire figyeljünk, ha szeretnénk hibátlanul számlát kiállítani? Hol van és meddig terjedhet a számlázó felelőssége? Mikor forduljunk könyvelőnkhöz? Mely adatok pontossága határozza meg a számlakészítés jóságát?

Számviteli szaknyelv és a számlázók szakzsargonja. A jó számlakészítés öt alapszabálya.

Online számlázó program használatának megismerése.

Ha Ön szeretne profin, és kockázatok nélkül számlázni, akkor itt a helye!

Gyakorlat azoknak, akik már napi munkájuk során készítenek számlákat, de eddig csak papíralapon tették, vagy szeretnének tovább fejlődni. Valamint azoknak, akik most akarják elkezdeni ezt a nagyon szép, de ugyanakkor felelősségteljes munkakört!

Az elméleti és gyakorlati részek elsődlegesen a belföldi számlakészítésre és kiállításra helyezik a hangsúlyt, miután ma a hazai gazdaságban ez a leginkább jellemző gyakorlat.

Tematika:

1. óra: Elmélet és bemutató

■ Miért mondjuk, hogy 2020 a digitalizálás éve lesz?

■ Online számla dátumok és időpontok

■ A számlázás helye és szerepe a számviteli rendszerben

■ Díjbekérő helye és szerepe

2. óra: Elmélet és bemutató

■ Számla adattartalma

■ Számla formátumok

■ Kézi számla, számítógéppel kiállított számla, digitális számla, EDI számla

3. óra: Elmélet és bemutató

■ Számlázás alapadatok és ezek jogszabályi követelményei

■ Partner, cikk, ÁFA, VTSZ/SZJ, fizetési mód

4. óra: Gyakorlat

■ Mikor kell a számlát kiállítani?

■ Dátumok a számlán és azok összefüggései

■ Normál számla, előleg számla fogalma

■ Teljesítés szerinti és határozott idejű elszámolás

5. óra: Gyakorlat

■ Számlakészítés, a megismert tudás alapján

Online számlák kiállításának gyakorlati bemutatása

6. óra: Gyakorlat

■ A nap összefoglalása

■ Kérdések és válaszok

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>