SZÁMLÁZÁSI ÜGYINTÉZŐ KURZUS
Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítvány + Vezinfó Certifikát (2 nap, 16 óra, új tematika)
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2023. május 2. (kedd) + május 3. (szerda), 09.00–16.00, regisztráció 8.30-tól

TANTERMI vagy ÉLŐ/ONLINE vagy VIDEÓ/E-LEARNING

A kurzus elvégzéséről egyrészt a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítványt állítunk ki, másrészt Vezinfó Certifikátot adunk.

tantermi

Személyes részvétel. Napközben térítésmentes catering (reggeli édes/sós sütemények, kávé, tea, ásványvíz, ebédszünetben fóliázott óriásszendvicsek). Íróeszköz, háttéranyag nyomtatott és elektronikus formában, WIFI. Parkolási lehetőség térítés ellenében. A 2 napos tantermi kurzus elvégzéséről egyrészt a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítványt állítunk ki, másrészt Vezinfó Certifikátot adunk. Nincs vizsga!

élő

Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő kurzus előtt és közben online kérdezési lehetőség. Háttéranyag elektronikus formában. A 2 napos online kurzus elvégzéséről egyrészt a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítványt állítunk ki, másrészt Vezinfó Certifikátot adunk. Nincs vizsga!

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a kurzus időpontja (2023. május 2-3.) után leghamarabb 10 nappal (2023. május 13.) lehet a videót először megnézni, innentől kezdve legkésőbb 2023. augusztus 31-ig lehet a videót megtekinteni. A videó/e-learning kurzus elvégzéséről egyrészt a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítványt állítunk ki, másrészt Vezinfó Certifikátot adunk. Nincs vizsga!

Előadó(k):

Bonácz Zsolt
adószakértő, adótanácsadó

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

30% kedvezmény 2023. április 28-ig!
Alap részvételi díj 2 napra (kedvezmények nélkül): 57.000 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 57.000 Ft + áfa/fő helyett 39.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 57.000 Ft + áfa/fő helyett 37.905 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 57.000 Ft + áfa/fő helyett 39.900 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 57.000 Ft + áfa/fő helyett 37.905 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.30–09.00: Regisztráció
09.00–10.30: Előadás 1. része
10.30–10.45: Kávészünet
10.45–12.15: Előadás 2. része
12.15–12.45: Ebédszünet, Kávészünet
12.45–14.15: Előadás 3. része
14.15–14.30: Kávészünet
14.30–16.00: Előadás 4. része

A kurzus elvégzéséről egyrészt Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítványt állítunk ki, másrészt Vezinfó Certifikátot adunk.

Jelentkezési feltétel: nincs, bárki részt vehet a kurzuson.

Vizsga a kurzus végén: nincs.

Tematika:

Népszerű 2020-tól 2022-ig tartó “Számlázási Ügyintéző Képzésünk” teljesen megújult!

A kurzus célja: A résztvevők elsajátítsák a számla kiállítását megelőző munkafolyamatok elvégzéséhez szükséges ismereteket. A kurzusban résztvevő képessé váljon összegyűjteni és a számlázást végző munkatárs részére átadni a számla kiállításához szükséges dokumentumokat. A résztvevők képessé váljanak belföldi és nemzetközi ügyletek rendszerszintű áttekintésére, ezáltal azok szabályszerű számlázására. A korábbinál azonban sokkal nagyobb jelentőségűvé vált, hogy a számlák adattartalma az áfatörvény szempontjából megfelelő legyen, mivel a számlaadat-szolgáltatási kötelezettség bevezetésével az adóhivatal a vállalkozások által kiállított számlákra azonnal rálát.

A kurzus célcsoportja: A képesítést megszerezni kívánó személyek, akik lehetnek munkáltatói döntés alapján beiskolázott munkavállalók, és/vagy saját elhatározásuk alapján fejlődni kívánó résztvevők. Mindenkit szeretettel várunk, nincsenek kizáró feltételek.

Tematika:

Számlázás alapszabályai

■ Gazdasági események csoportosítása és ennek jelentősége általános forgalmi adóban

■ Összetett ügyletek kezelése

■ Teljesítés helyének meghatározása és annak jelentősége az általános forgalmi adóban

■ Teljesítés (részteljesítés) időpontjának meghatározása

■ Adómentességi jogcímek

■ Előleg fogalma

■ Számla kötelező adattartalma

■ Számlázási határidő

■ Számla módosítása, érvénytelenítése

■ Módosító, érvénytelenítő számla kötelező adattartalma

■ Módosító, érvénytelenítő számla kiállításának határideje

■ Módosító, érvénytelenítő számla időbeli elszámolása

Számlázási esettanulmányok

■ Devizában kifejezett ellenérték teljesített ügylet számlázása

■ Részletvételes termékértékesítés

■ Időszakonkénti elszámolású (folyamatos teljesítésű) ügyletek

■ Különbözet szerinti adózással adózó ügyletek

■ Előleg

■ Fordított adózású ügyletek

■ Ingatlanok értékesítése

■ Tárgyi eszköz értékesítése

■ Adómentes ügyletek

■ Nem belföldön teljesített termékértékesítések

■ Nem belföldön teljesített szolgáltatásnyújtások

■ Módosító (helyesbítő) számla kiállítása

■ Érvénytelenítő (stornó) számla kiállítása

■ Számla kiállítása az Áfa tv. tárgyi hatálya alá nem tartozó gazdasági eseményről

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>