SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ (SZJA) 2022
Szja-visszatérítés, Cafeteria, Átalányadózás, Kriptovaluta, Adómentesség, 25 év alatti fiatalok kedvezménye
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2022. május 4. (szerda), 09.00–13.00, regisztráció 8.30-tól

TANTERMI vagy ÉLŐ/ONLINE vagy VIDEÓ

tantermi

Személyes részvétel. Napközben térítésmentes catering (reggeli édes/sós sütemények, kávé, tea, ásványvíz). Íróeszköz, háttéranyag nyomtatott és elektronikus formában, WIFI. A képzés alatt, egy-egy témablokk után kérdezési lehetőség. Parkolási lehetőség térítés ellenében. Eltörölték a járványügyi szabályokat.

élő

Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő képzés előtt és közben online kérdezési lehetőség. Háttéranyag elektronikus formában. 

videó

Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja (május 4.) után leghamarabb 7 nappal (május 11.) lehet a videót megnézni, innentől kezdve 30 nap áll rendelkezésre a megtekintésre (tehát legkésőbb június 10-ig).

Előadó(k):

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Kedvezmények 2022. május 3-ig!

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 28.400 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 28.400 Ft + áfa/fő helyett 22.720 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 28.400 Ft + áfa/fő helyett 21.585 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 28.400 Ft + áfa/fő helyett 19.880 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 28.400 Ft + áfa/fő helyett 18.885 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.30–09.00: Regisztráció
09.00–11.00: Előadás 1. része
11.00–11.30: Szünet
11.30–13.30: Előadás 2. része
A tantermi részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz!
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

Lényegesen átalakult a személyi jövedelemadózás, jelentős változások léptek és lépnek életbe! Konferenciánk fókuszában a 2021. évközi és a 2022. január 1-jei változások, valamint az aktualitások állnak. Meghívjuk Önt a könyvelők, adótanácsadók, adószakértők, könyvvizsgálók, bérszámfejtők és pénzügyi-számviteli vezetők szakmai napjára!

Tematika:

 Gyermekeseknek járó egyszeri Szja visszatérítés szabályai

 Jogosultak köre  Kedvezmény mértéke

 Jövedelmek, melyek adójából jár a kedvezmény

 Az igénylés módja (automatizmus, nyilatkozat, adóbevallás)

 25 év alatti fiatalok kedvezménye 2022-től

 Jogosultak köre

 Kedvezmény mértéke

■ Egyéni vállalkozó átalányadózására vonatkozó új szabályok 2022-ben

■ Bevételi határ emelkedése

■ Adómentes jövedelemhatár bevezetése

■ Költséghányadok módosulása

■ Kinek érdemes választani, példával történő szemléltetés

■ A négy vagy több gyermeket nevelő anyák nyilatkozata

■ A négy vagy több gyermeket nevelő anyák kedvezményének pontosítása

■ Az adó feletti rendelkezés kiegészítésének hatása

■ Kriptovaluta adózására vonatkozó új rendelkezések 2022

■ Különadózó jövedelem

■ Veszteség elhatárolása

Speciális „amnesztia”

■ Külföldi illetőségű magánszemélyek ellenőrzött tőkepiaci ügyletének bevallását érintő módosítás hatása az Szja bevallással összefüggésben

■ Adómentességet érintő módosítások

■ Béren kívüli juttatások szabályozása vészhelyzeten kívül

■ Szocho módosítás és a szakho évközi megszüntetésének hatása a juttatások elszámolására

■ Reprezentáció és üzleti ajándékok adózásának visszarendeződése 2022-ben, jövedelemszerzés időpontjának jelentősége

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>