TÁRSAS VÁLLALKOZÓK TB-jogállása és
az ehhez kapcsolódó közterhek kezelése 2020
Változások + Aktualitások
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2020. február 26., szerda, 09.00–13.30, regisztráció 8.30-tól.

Előadó(k):

09.00–13.30: Barabás Miklós
(HR-közgazdász, társadalombiztosítási szakember)
09.00–13.30: Táborossyné dr. Morvai Zsuzsanna
(társadalombiztosítási szakember, a Kormányhivatal nyugalmazott osztályvezetője)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 27.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 27.900 Ft + áfa/fő helyett 19.530 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (30%+10% kedvezmény): 27.900 Ft + áfa/fő helyett 17.575 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (40% kedvezmény): 27.900 Ft + áfa/fő helyett 16.740 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (40%+10% kedvezmény): 27.900 Ft + áfa/fő helyett 15.065 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.30–09.00: Regisztráció, kávészünet
09.00–11.00: Előadás 1. része
11.00–11.30: Kávészünet
11.30–13.30: Előadás 2. része
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve, ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

Konferenciánkat a HR, munkaügy, társadalombiztosítás területén dolgozóknak, és minden, a téma iránt érdeklődőnek ajánljuk szíves figyelmébe!

Interaktív előadásunkon előadóinktól hallhatják a vonatkozó jogszabályok változását, továbbá a gyakran előforduló problémák összefoglalását közérthetően.

Előadóink a társadalombiztosítás területén évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Az előadásunkra mindenkit szeretettel várunk aki a témában több tapasztalatra és hasznos tudnivalókra szeretne szert tenni.

Tematika:

Társas vállalkozások általános definíciója

Társas vállalkozók tagjainak lehetséges társadalombiztosítási jogállása

Ügyvezető jogállása

Személyes közreműködés lehetséges módjai

Különböző jogállásokhoz kapcsolódó kötelezettségek

Biztosítási kötelezettségek elbírálása

Különböző jogviszonyokra vonatkozó szabályok az ellátások megállapításánál

Konzultáció

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>