TB, HR, BÉRSZÁMFEJTÉS 2019-2020
Évközi változások
TB, Járulékok, Pénzbeli ellátások, SZJA, Munkaügy, Cafeteria
+ AJÁNDÉK Szakkönyv!
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2019. szeptember 16., hétfő, 09.00–16.15, regisztráció 8 órától.

Előadó(k):

09.00–10.30: Dr. Futó Gábor 

(tb-szakértő, ügyvéd)

10.45–12.15: Dr. Horváth István 

(munkajogász, ügyvéd, tanszékvezető egyetemi docens, ELTE ÁJK Munkajogi Tanszék)

13.00–14.30: Karácsony Imréné

(partner, TMC First)

14.45–16.15: Farkasné Gondos Krisztina

(bér- és társadalombiztosítási szakértő)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 29.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20 kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 23.920 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5 kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 22.725 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30 kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 20.930 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5 kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 19.885 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Extra:

A részvételi díj tartalmazza a TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁS 2019 című szakkönyvet, melynek piaci értéke 9.900 Ft + áfa. Szerzők: Farkasné Gondos Krisztina, Dr. Futó Gábor.

Amennyiben Ön már rendelkezik a kézikönyvvel, akkor a Vezinfó Kiadó további szakkönyvei közül választhat.

Forgatókönyv:

08.00–09.00: Regisztráció, kávészünet
09.00–10.30: Előadás 1. része (Tbj, Eho)
10.30–10.45: Kávészünet
10.45–12:15: Előadás 2. része (Munkaügy)
12.15–13.00: Ebédszünet, Kávészünet
13.00–14:30: Előadás 3. része (Szja, Cafeteria)
14.30–14.45: Kávészünet
14.45–16:15: Előadás 4. része (Pénzbeli ellátások)
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet, valamint a térítésmentes állófogadásos büféebédet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve, ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

TBJ, Járulékfizetés, EHO, Szocho, Nyugdíj  – Dr. Futó Gábor

Foglalkoztatáshoz kapcsolódó közteherfizetés aktuális kérdései ■ Különféle ellátásokban részesülő személyek Tbj. szerinti megítélése, különös tekintettel az Mt. szerint foglalkoztatott saját jogú nyugdíjas társadalombiztosítási jogállásának változására ■ Az Mt. szerint foglalkoztatott saját jogú nyugdíjasnak kifizetett felszolgálási díj adójogi megítélése ■ Nemzetközi jogalkalmazás aktualitásai különös tekintettel a kétoldalú szociális biztonsági egyezményekkel összefüggő jogi szabályozás ■ Biztosítási jogviszony elbírálásával kapcsolatos foglalkoztatói tudnivalók nem magyar állampolgár foglalkoztatása esetén ■ Szociális hozzájárulási adóról szóló új törvény szerinti kedvezmények érvényesítésével kapcsolatos gyakorlati kérdések, NAV igazolások

SZJA, Béren kívüli juttatások, Cafetéria  – Karácsony Imréné

Szja tv., a Katv. 2019. január 1-jétől hatályos főbb módosításainak ismertetése ■ Szja bevallás rendszerének változásai ■ Családi kedvezmény változásaiKifizetői közteher mellett nyújtható, valamint adómentes juttatások (cafeteria) rendszerének átalakításával kapcsolatos gyakorlati kérdések ■ Önkéntes pénztári hozzájárulás, célzott szolgáltatás, támogatói adomány ■ Biztosításokat érintő változások ■ Kamatkedvezmény szabályainak pontosítása ■ Főbb adómentes rendelkezések ■ Kisadózó vállalkozások tételes adójával kapcsolatos változások ■ Külön törvénnyel elfogadott, a személyi jövedelemadót érintő módosítások ismertetése ■ Nyári adócsomagban található egyéb változások

Munkaügyi változások  – Dr. Horváth István

Mt. új adatvédelmi rendelkezései (GDPR)Munkaidő-beosztás közlésének új szabályai ■ Mit jelent a beosztástól eltérő rendkívüli munkaidő? ■ Munkaidőkeret újdonságai: az 1 évnél hosszabb keret szabályai ■ Önként vállalt túlmunka feltételei és alkalmazása ■ Új követelmények a munkaidő-nyilvántartásban ■ Munkavállaló ellenőrzésének törvényi korlátai ■ Számítástechnikai eszközök alkalmazása a munkaviszonyban

Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai  – Farkasné Gondos Krisztina

Pénzbeli ellátásokat érintő változások 2019-től ■ 2019. évi minimálbér és a garantált bérminimum alkalmazása ■ Gyermekgondozási díj maximumának felülvizsgálata ■ Táppénzmaximum ■ 2020. évre várható változások ■ Gyakorlatban felmerült problémák és megoldások ■ Kifizetőhelyi nyomtatványok használata

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>