UTALVÁNYOK ÁFABELI KEZELÉSE 2019
2019-től előre fizetendő az ÁFA?
Egycélú és többcélú utalványok juttatása, számviteli és adózási kezelése
+ Könyv kedvezménnyel!
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2018. december 11., kedd, 09.00–13.00, regisztráció 8 órától.

Előadó(k):

09.00–13.00: Dr. Sztankó Dániel
(vezető adószakértő, Közvetett adók, RSM Hungary)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 27.300 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 27.300 Ft + áfa/fő helyett 21.840 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 27.300 Ft + áfa/fő helyett 20.750 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 27.300 Ft + áfa/fő helyett 19.110 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 27.300 Ft + áfa/fő helyett 18.155 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Spóroljon 5.000 Ft-ot!

Kizárólag a konferencia mellé most 5.000 Ft kedvezménnyel, 9.900 Ft helyett 4.900 Ft-ért, megvásárolhatja a SZÁMLÁZÁSI KÉZIKÖNYV 2018 című szakkönyvet.

A jelentkezésnél a kiegészítő termékek közül válassza ki a SZÁMLÁZÁSI KÉZIKÖNYV 2018 című szakkönyvet és máris Öné 5.000 Ft kedvezménnyel!

Forgatókönyv:

08.00–09.00: Regisztráció, kávészünet
09.00–11.00: Előadás 1. része
11.00–11.20: Kávészünet
11.20–13.00: Előadás 2. része
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve ha valaki külön őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

Tematika:

Az utalványokra vonatkozó áfaszabályozás gyökeres átalakulása, illetve a béren kívüli juttatási rendszer radikális megvágása nyomán a gazdasági szereplők jelentős részénél égető kérdésként vetődik fel, hogy miként alakul majd az utalványok áfa, szja és egyéb adónemek szempontjából történő kezelése 2019-ben. Mikor kell az áfát megfizetni egyes utalványok esetében? Miként kell számlázni az utalványokat 2019-től? Hogyan számlázzuk az utalványok beváltását? Mi minősül utalványnak és miben más az utalvány, mint a kupon?

Növekvő vagy csökkenő vállalati költségek? Szűkül vagy szélesedik a juttatási lehetőségek tárháza? Egyértelműbb jogi keretek, vagy fokozódó jogbizonytalanság?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre keresünk majd választ előadásunk keretében, melynek során összehasonlítjuk az utalványokra vonatkozó jelenlegi és jövőbeni adózási szabályokat és adótervezési szempontból is megvizsgáljuk, hogy milyen megoldások révén lehet majd optimalizálni a társaságok adózási pozícióját a megváltozott jogszabályi környezetben.

Az előadást az utalványok forgalmazóinak, elfogadóinak, juttatóinak ajánljuk. Az utalványok áfabeli kezelése a kiskereskedelmi szektort, az ismert márkák és termékek forgalmazóit és gyártói érinti.

Tematika:

Általános forgalmi adó

Utalványok, kuponok, árengedmények kezelése az áfában

Többcélú és egycélú áfa utalványok kezelése az áfában 2019-től, az áfafizetési kötelezettség időpontjának meghatározása

Hogyan kell számlázni az utalványokat és az utalvány ellenében tejesített ügyleteket 2019-től?

Utalványok adózási kezelése (Szja, Tao, Ipa stb.)

■ Mi minősül utalványnak más adónemek szempontjából? Definíció, fogalmi kérdések

■ Az utalványok Áfa, jövedelemadó és számviteli kezelésének összefüggései gyakorlati példákon keresztül bemutatva

Hogyan változnak az utalványok juttatásának lehetőségei az új cafeteria-szabályozás tükrében?

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>