VIZSGAFELKÉSZÍTŐ — OKJ Mérlegképes Könyvelő
Felkészítő a Vállalkozási mérlegképes könyvelő OKJ 55 344 07 központi gyakorlati vizsgatevékenységére
(A vizsgafeladat megnevezése: Számviteli feladatok)
BUDAPEST
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2019. május 29. (szerda) + június 3. (hétfő) + június 5. (szerda), 16.30–19.45, regisztráció 16 órától. 

Előadó(k):

16.30–19.45: Berkeiné Dobrocsi Beáta
(mérlegképes könyvelő, adótanácsadó)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj 3 napra (kedvezmények nélkül): 49.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 49.900 Ft + áfa/fő helyett 39.920 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 49.900 Ft + áfa/fő helyett 37.925 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 49.900 Ft + áfa/fő helyett 34.930 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 49.900 Ft + áfa/fő helyett 33.185 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

16.00–16.30: Regisztráció
16.30–19.45: Oktatás
A részvételi díj tartalmazza a 3 alkalmas képzést, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve, ha valaki külön őrzött parkolót igényel.

Tematika:

Óriási a bukási arány az OKJ mérlegképes könyvelő képzésen!

Nincs még egy olyan OKJ-s szakmacsoport, ahol ilyen magas arányú a sikertelen vizsgák száma. Főiskolai és egyetemi végzettségű diákok panaszkodnak, hogy a felsőfokú tanulmányaik alatt nem tanultak ennyit, és buktak meg ennyiszer, mint a mérlegképes könyvelő képzés során.

Tematika:

A vizsgafeladat megnevezése: Számviteli feladatok

A vizsgafeladat ismertetése: a számviteli feladatok a gyakorlatban követelménymodul szakmai ismereteinek mindegyikét tartalmazhatja, kiemelten az alábbi követelményekhez kapcsolódó feladatokat: A számviteli törvény gyakorlati alkalmazása. A gazdasági események könyvelése a főkönyvi számlákon. Az elszámolások bizonylati rendje, az analitikus nyilvántartás követelményei. Az év végi zárlati feladatok végrehajtása. A beszámolók összeállítása. Sajátos számviteli esetek elszámolása a gyakorlatban.

1. nap

Általános könyvelési feladatok az eszközök és források illetve az eredménykimutatás gazdasági eseményeiből, különös tekintettel a ritkábban előforduló tételekre, sok-sok minta feladat megoldásával.

Összefüggések ismétlése.

2. nap

A beszámoló összeállításának áttekintése, kitérve a zárlati feladatokra, az év végi értékelésekre.

Adóalap számítása, adó könyvelése, adófolyószámla egyeztetések, egyéb követelések, kötelezettségek meghatározása.

Osztalék számítása, korlát számítása.

3. nap

A számvitel speciális területei feladatokon keresztül.

Végelszámolás, átalakulások, devizára való áttérés feladatokon keresztül.

Minden naphoz elmondható, hogy csak feladatok megoldásán keresztül beszél az oktató egy témáról, természetesen pótolva az esetleges ismerethiányokat, hogy haladni lehessen az anyaggal.

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>