ÉRTÉKPAPÍR JÖVEDELMEK ADÓZÁSA 2019
A hosszútávú motiváció megteremtésének eszköze
BUDAPEST
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2019. március 22., péntek, 10.00–14.45, regisztráció 9 órától.

Előadó(k):

10.00–14.45: Horváthné Szabó Beáta
(adószakértő)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 29.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 23.920 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 22.725 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 20.930 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5% kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 19.885 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

09.00–10.00: Regisztráció, kávészünet
10.00–12.00: Előadás 1. része
12.00–12.45: Ebédszünet, kávészünet
12.45–14.45: Előadás 2. része
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve ha valaki külön ebédet vagy őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.
Ebéd: A helyszínen étterem működik, ahol az előre igényelhető 3 fogásos menüebéd ára: 1.500 Ft + áfa/fő; vagy a közelben számos (gyors)étterem található!

Tematika:

A vezető beosztásban dolgozók mellett manapság egyre több társaság vezet be a munkavállalói részére értékpapír programot annak érdekében, hogy hosszú távon érdekeltté tegyék a dolgozókat a társaság üzleti eredményének növelésében. Ezen az előadáson megismerkedhetnek a munkavállalói értékpapír programok (elismert program és MRP) előnyeivel és az adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adózási ismeretekkel. Továbbá ötleteket meríthetnek a külföldön népszerű értékpapír programok (ajándék részvény, opciós jog lehívása, kedvezményes áron történő vásárlás) során keletkező adó- és járulékfizetésről. Megvizsgáljuk kinek keletkezik az adófizetési kötelezettsége és ezt a munkáltató, milyen feltételek mellett vállalhatja át.

Tematika:

Értékpapír fogalma és fajtái

Munkavállalók, tagok részére adható értékpapírok

Miért jó értékpapírt juttatni?

Munkavállalói értékpapír juttatási programok fajtái

■ Feltételek és előnyök

■ Jövedelemszerzés ideje

■ Jövedelemszerzés jogcímének megállapítása

■ Adóköteles jövedelem

Értékpapírból származó jövedelmek adózása

■ Munkaviszonyos jövedelem

■ Osztalékból származó jövedelem

■ Árfolyamnyereségből származó jövedelem

■ Ellenőrzött tőkepiaci ügylet

■ Egyéb jövedelem

Magyarországon szabályozott programokról részletesen

■ Elismert munkavállalói programok adózása

■ MRP mit jelent, miben más?

■ MRP-ben megszerezhető jövedelmek adózása

Külföldről átvett részvényjuttatási programok típusai

■ Részvény vásárlása, részben, vagy egészben juttatása

■ Részvényértékéhez kötött jutalmak

■ Részvényopció

Részvények juttatásából származó jövedelmek adózása nemzetközi viszonylatban

■ Jövedelem kategóriák az Egyezmény alkalmazásában

■ Munkaviszonyos jövedelmek speciális kezelése (vonatkozó időszak, arányosítás)

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>