Még nem ÁFA 365 Klub tag? Részletekért kattintson IDE! Belépés ÁFA 365 Klub tagoknak
KÖZBESZERZÉS 2019
Változik a közbeszerzési törvény + Aktualitások
+ AJÁNDÉK Szakkönyv!
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2019. január 18., péntek, 10.00–14.45, regisztráció 9 órától.

Előadó(k):

10.00–14.45: Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella
(közbeszerzési és európai jogi szakjogász, közbeszerzési szakértő)
10.00–14.45: Dr. Szabó Andrea
(ügyvéd, bank- és tőkepiaci szakjogász, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó, Ecovis Hungary Legal)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 29.900 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20 kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 23.920 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5 kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 22.725 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30 kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 20.930 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5 kedvezmény): 29.900 Ft + áfa/fő helyett 19.885 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Spóroljon 5.000 Ft-ot!

Kizárólag a konferencia mellé most 5.000 Ft-kedvezménnyel, 14.900 Ft helyett 9.900 Ft-ért, megvásárolhatja A Munka Törvénykönyve magyarázata 2018 című szakkönyvet + pendrive-ot.

A jelentkezésnél a kiegészítő termékek közül válassza ki A Munka Törvénykönyve magyarázata 2018 című szakkönyvet + pendrive-ot és máris Öné 5.000 Ft kedvezménnyel!

Forgatókönyv:

09.00–10.00: Regisztráció, kávészünet
10.00–12.00: Előadás 1. része
12.00–12.45: Ebéd- és Kávészünet
12.45–14.45: Előadás 2. része
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve ha valaki külön ebédet vagy őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.
Ebéd: A helyszínen étterem működik, ahol az előre igényelhető 3 fogásos menüebéd ára: 1.500 Ft + áfa/fő; vagy a közelben számos (gyors)étterem található!

Tematika:

2018 novemberében kihirdetésre kerültek a közbeszerzési törvény (Kbt.) legújabb, több lépcsőben hatályba lépő módosításai. A támogatott szervezetekre vonatkozó előírások már 2018. november 29-étől hatálya léptek, jelentősen mérsékelve a közbeszerzési kötelezettségeiket.

A 2019. január 1-jétől, illetve április 1-jétől hatályos változtatások az EKR (Elektronikus Közbeszerzési Rendszer) szabályok törvényi szintre emelése mellett szép számmal hoznak egyéb gyakorlati változtatásokat is a közbeszerzési szabályozásba. Konferenciánkon részletesen ismertetjük a módosításokat.

A Kbt. módosuló szabályainak ismertetésén kívül Szakértőink kitérnek a Közbeszerzési Döntőbizottság és a bíróságok aktuális joggyakorlatának bemutatására is. Előadóink azokra a terültekre fókuszálnak, amelyek gyakorlati szempontból a legjelentősebbek, és a határozatok fényében a legnagyobb bírság-, illetve szabálytalansági kockázatokat hordozzák, valamint folyamatos konzultációs lehetőséget is biztosítanak.

Tematika:

A Kbt. módosuló rendelkezéseinek ismertetése, a támogatott szervezetek közbeszerzési kötelezettsége

Üzleti titokká minősítés gyakorlata

■ Alkalmassági feltételek meghatározásának kérdései

A bírálati folyamat aktualitásai, a hiánypótlás, a felvilágosítás-kérés és a számítási hiba-javítás aktuális kérdései

■ A nemzeti eljárásrend szerinti eljárások alkalmazása: mire figyeljünk az összefoglaló tájékoztatással induló és az „5 ajánlattevős” eljárásban?

A nemzeti eljárásrend szerinti kivételekre vonatkozó joggyakorlat és a fenntartott beszerzések kezelése

■ Előzetes vitarendezés és jogorvoslat

A közbeszerzési szerződések módosítása, a szerződésmódosítások megítélése a Miniszterelnökség ellenőrzése során és a Közbeszerzési Döntőbizottság gyakorlatában

A közbeszerzési szerződések teljesítésének buktatói: mit lehet elrontani ajánlattevői és mit ajánlatkérői oldalon: az alvállalkozókkal kapcsolatos jogsértések, nyilvánosság követelményének megsértése stb. a Közbeszerzési Döntőbizottság legújabb határozatain keresztül

További aktuális határozatok bemutatása

■ Konzultáció

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS