TÁRSASÁGI JOG (nem csak) könyvelőknek és adótanácsadóknak
Társasági formák, Cégalapítás, Tőkevesztés, Tőkeemelés, Tőkeleszállítás, Osztalékfizetés, Végelszámolás, Átalakulás, Egyesülés, Szétválás
SZAKMAI KONFERENCIA, KÉPZÉS
RÉSZLETES TEMATIKA
INTERNETES JELENTKEZÉS

Időpont:

2017. június 9., péntek, 09.30–13.00, regisztráció 8.30-tól.

Előadó(k):

09.30–13.00: Dr. Szarvas Júlia
(ügyvéd, Dr. Szarvas Júlia Ügyvédi Iroda)

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
Megközelítés » Parkolás » Galéria »

Részvételi díj:

Alap részvételi díj (kedvezmények nélkül): 24.980 Ft + áfa/fő
Új jelentkező weboldalon keresztül (20 kedvezmény): 24.980 Ft + áfa/fő helyett 19.985 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több új jelentkező weboldalon keresztül (20%+5 kedvezmény): 24.980 Ft + áfa/fő helyett 18.985 Ft + áfa/fő
Ügyfél weboldalon keresztül (30 kedvezmény): 24.980 Ft + áfa/fő helyett 17.485 Ft + áfa/fő
Kettő vagy több ügyfél weboldalon keresztül (30%+5 kedvezmény): 24.980 Ft + áfa/fő helyett 16.610 Ft + áfa/fő
Ki számít ügyfélnek?

A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra vagy megrendelt egy kiadványt, valamint a jelentkezésnél elfogadja az ÁSZFet és az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot.

Forgatókönyv:

08.30–09.30: Regisztráció, kávészünet
09.30–11.00: Előadás 1. része
11.00–11.15: Kávészünet
11.15–13.00: Előadás 2. része, Konzultáció
13.00-13.45: Ebéd (annak, aki ezt külön igényelte)
A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket,  valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet.
A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve ha valaki külön ebédet vagy őrzött parkolót igényel.
Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.
Ebéd: A helyszínen étterem működik, ahol az előre igényelhető 3 fogásos menüebéd ára: 1.500 Ft + áfa/fő; vagy a közelben számos (gyors)étterem található!

Tematika:

Az előadás a társasági jog és a számvitel, illetve adózás gyakorlati szempontól fontos kapcsolódási pontjait mutatja be. Előadónk Big4 cégek mellett szerzett jelentős tapasztalatát osztja meg olyan kérdésekben, ahol a társasági jogi és a számviteli, illetve adózási kérdések összekapcsolódnak.

Tematika:

Társasági formák, a cégalapítás legfontosabb szabályai és számviteli szempontból jelentős lépései

■ Tevékenységi körök megállapítása és módosítása

Eltérő üzleti év, eltérő könyvvezetési pénznem

■ Tőkeszerkezet kialakítása, üzletrész és részvény

A tőkevesztés szabályai

Tőkeemelés, ezen belül hitel-tőke konverzió lehetőségei és korlátai, tőkebefizetés pénzbeli hozzájárulás teljesítése nélkül

■ Pótbefizetés előnye és korlátai

Tőkeleszállítás és osztalékfizetés, ezen belül természetben történő tőkekivonás, illetve a tőkekivonás gyorsításának eszközei, kapcsolódó számviteli feladatok

A végelszámolás főbb szabályai, menetrendje, különös tekintettel a számviteli feladatokra

Átalakulás, egyesülés és szétválás fogalmai az új Ptk. szerint, menetrend, tőkeszerkezet átrendezése az eljárás során

■ Konzultáció

Jelentkezési feltételek

A részletes jelentkezési feltételeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) és az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza. A legfontosabb tudnivalók:

Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogy az átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

INTERNETES JELENTKEZÉS
>